Acte "Santa Apol·lònia 2022" Seu Provincial de Tarragona

Acte presencial a la seu provincial del COEC a Tarragona, on es podrà seguir en directe via streaming l'emissió de la jornada des de l'Auditori COEC de Barcelona i compartir un esmorzar junts els col·legiats de Tarragona a la seva seu provincial.

Programa:

09:45h             
Acreditacions i obertura de portes Auditori.

10:00h            Conferència: “Soy dentista y sospecho una necrosis maxilar en mi paciente. ¿Qué debo hacer?, ¿Cómo tengo que actuar?” a càrrec del Dr. Dr. José Luis Gutiérrez, Catedràtic de Cirurgia Bucal de la Universitat de Sevilla, i Cap de Servei de Maxil·lofacial de l’Hospital Virgen del Rocío- Sevilla. Conferència oferta en col·laboració amb SECIB.

11:00h            Lliurament del Premi Santa Apol·lònia 2022 al Prof. Dr. Cosme Gay Escoda.

11:30h            Pausa esmorzar simultània a les diferents seus del COEC.

12:00h            Presentacions dels projectes guanyadors del Premi Científic del COEC 1a edició:
  • 1er classificat: “Recobriment antibacterià del pilar d’un implant dental per a la prevenció de les patologies peri-implantàries: estudi clínic controlat i aleatoritzat”, equip investigador liderat per Javier Vilarrasa (UIC).
     
  • 2on classificat: “Evaluación de la bioseguridad de la liberación de radicales hidroxilo para la desinfección del aire y las superficies en la consulta odontológica”, equip investigador liderat per Maria Àngels Sánchez Garcés (UB).
12:35h            Premis SECIB 2022:
  • Premi al millor article científic publicat a la revista “Medicina Oral, Patología Oral y Cirugía Bucal”
  • Premi al millor article d’investigació sobre cirurgia bucal en revistes d’impacte estrangeres
  • Premi millor article d’investigació sobre implantologia bucal en revistes d’impacte estrangeres

13:10h            Clausura de l’acte.

Les inscripcions per assistir a la jornada de Santa Apol·lònia des de la seu provincial de Tarragona s'han s'han de realitzar en aquesta activitat.

En cas de voler desplaçar-se a l'acte presencial que tindrà lloc a l'Auditori COEC de Barcelona, heu de registrar la vostra inscripció en l'esdeveniment específic d'aquella localització. Tots els aforaments són limitats.