CAT
CAS
 » VACUNACIÓ COVID19 – INCIDÈNCIES – AUXILIARS I HIGIENISTES

VACUNACIÓ COVID19 – INCIDÈNCIES – AUXILIARS I HIGIENISTES

Formulari exclusiu per notificar incidències d’auxiliars de clínica i higienistes prèviament inscrits a la campanya de vacunació amb documentació correcta. Cal indicar les mateixes dades que es van consignar en la inscripció ordinària. 

Els col·legiats Titulars de les clíniques dentals, o Responsables assistencials o representants legals de les societats professionals hauran d’emplenar una declaració responsable per cada treballador de la clínica (Higienista o Auxiliar de clínica). En aquest formulari d’incidències hi han d’indicar les mateixes dades que van consignar al formulari ordinari d’inscripció, ja que la documentació vàlida és la que es va adjuntar en la primera inscripció i no s’ha d’adjuntar nova documentació per notificar la incidència.

Per tal de poder gestionar la informació que es subministra en la present declaració d’incidències i  enviar-la al Servei Català de la Salut, a l’Agencia de Salut Pública de Catalunya, o a l’entitat competent que els pugui substituir en l’organització o execució del procés de vacunació indicat, és imprescindible que les dades introduïdes no continguin errors i coincideixin amb les dades declarades anteriorment.

En cas que alguna dada introduïda al formulari sigui incorrecta o no s’ajusti a la informació inicialment declarada, la sol·licitud no serà tramitada.

En cap cas el COEC comunicarà  a les clíniques dentals els possibles defectes que puguin existir o la falta de documentació requerida en el seu cas, ni s’informarà individualment de l’estat de la tramitació.

És per aquest motiu que us agrairem que abans d’enviar el formulari comproveu que les dades introduïdes son correctes.

Us recordem que s’ha de registrar només a professionals sanitaris (auxiliar de clínica o higienista) en exercici que actualment treballin a les clíniques dentals de Catalunya, degudament registrades i que estiguin en possessió del CIP, i que ja van ser declarats anteriorment i els quals no han rebut encara a dia 19/04/2021 citació de primera dosi.

Aquest formulari d’incidències estarà obert fins el 29/04/2021 a les 15:00 hores.

Per a qualsevol dubte podeu escriure a: coec@coec.cat

 

DECLARACIÓ DEL RESPONSABLE DEL  TITULAR/ RESPONSABLE ASSISTENCIAL

FORMULARI TANCAT

 

 

Verificació col·legiació per a centres sanitaris / organitzacions
Cercador de Col·legiats
Cercador de Societats Professionals
Cercador de Clíniques
Borsa de Treball
Clíniques -compra, venda, lloguer i traspàs- i Instrumental odontològic
Ofertes de Treball
Sector Odontològic no Assistencial
Observatori de la Publicitat
Treballar a l'estranger - Guia DIP
Finestreta Única de Dentistes