Per Sant Jordi el COEC torna a posar a disposició dels col·legiats exemplars de llibre de la Fada de les Dents

El Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC) ha posat a disposició dels col·legiats i col·legiades exemplars del llibre La veritable història de la fada de les dents perquè els puguin regalar als pacients més petits amb motiu de la diada de Sant Jordi.

Cada col·legiat pot demanar un màxim de 10 exemplars del llibre. Per sol·licitar-los, s’ha d’enviar un correu electrònic amb les dades del col·legiat a l’adreça coec@coec.cat. El col·legiat haurà de passar a recollir-los a la seu del COEC de la seva província.

Amb aquesta acció, el COEC pretén conscienciar de la importància d’inculcar des de la infància els bons hàbits diaris per tenir una bona salut bucodental i, al mateix temps, recalcar la necessitat d’anar al dentista, com a mínim, un cop a l’any.

Així mateix, també es busca fomentar la lectura entre els infants en un dia tan especial com la diada de Sant Jordi i que els més grans siguin conscients de la rellevància de tenir cura de les dents dels nens i les nenes des de ben aviat.