Tres col·legiats del COEC, reconeguts en la darrera edició del rànquing de Stanford

Els col·legiats del COEC Dr. Cosme Gay-Escoda, Dr. Eduard Valmaseda-Castellón i Dr. Carlos Aparicio Magallon han estat reconeguts en la nova edició del rànquing de la Universitat de Stanford que recull els científics més rellevants del món. En concret, el Dr. Gay-Escoda ocupa la cinquena posició dels 13 investigadors espanyols en Odontologia que hi apareixen.

A l’àrea d’Odontologia, el rànquing identifica 1.573 investigadors de tot el món que són els més influents del darrer any, atenent l’impacte científic dels seus treballs durant l’any 2021.

Aquest rànquing es basa en diversos paràmetres que inclouen el nombre de publicacions indexades, cites rebudes, índex h, coautoria i un indicador compost (score). Com a resultat, s’ha creat una base de dades de més de 195.000 científics de primer nivell a diversos camps, que representen el 2% dels investigadors més importants de tot el món.

La classificació, elaborada per la universitat californiana i publicada per Elsevier, identifica els investigadors els treballs dels quals han estat més citats durant la seva carrera científica avaluada entre els anys 1996-2021 i també durant part del darrer any 2022.