Presentació dels escàners intraorals i demostració al COEC dissabte 14 de maig, en el marc de la 3a edició del PIC

Des d’avui i fins el 16 de maig a les 12 hores encetem la segona etapa de la 3a edició del PIC, el Pla d’innovació tecnològica del COEC. Aquesta és la fase de presentació dels models dels productes, demostració al COEC i votació dinàmica. Els productes escollits pels participants del PIC en aquesta 3a edició han estat els escàners intraorals.

Durant aquesta fase els participants podrem consultar les diferents propostes de compra dels escàners intraorals, les seves característiques i els preus per volum negociats. El dissabte 14 de maig tindrem una demostració presencial al COEC (amb número de participants limitat i inscripció prèvia requerida) on s’exposaran els productes per part de les cases comercials i els participants podrem examinar físicament el seu funcionament. Fins dilluns 16 de maig a les 12:00h es podrà votar la intenció de compra a la web.

Per assistir a la jornada de demostració presencial del dissabte 14 de maig, heu d’apuntar-vos a través de la pròpia web del PIC. Recordeu, les places són limitades. La presentació començarà a les 10:00h, està previst que finalitzi a les 13:00 hores i tindrà lloc a la seu del COEC de Barcelona.

Si encara no us heu inscrit al PIC, podeu seguir registrant-vos-hi per participar. Recordeu que el PIC compta amb una web pròpia: https://pic.coec.cat/

Per inscriure-us a la plataforma del PIC només necessiteu ser usuaris de l’Espai Personal COEC. Fer clic al botó “ENTRAR” de la web del PIC, i introduir les credencial de l’Espai Personal.

La inscripció al PIC és lliure, gratuïta i no comporta cap compromís. Un cop inscrits, podreu accedir a les diferents fases de la plataforma i participar en el procés de debat, elecció i compra.

 

Dr. Toni Caro
Responsable del PIC – Pla d’innovació tecnològica del COEC