El COEC edita un llibre infantil per divulgar la cura de les dents entre els nens i nenes

El COEC ha editat el llibre infantil La veritable història de Fada de les Dents, amb text de l’odontòleg i escriptor Albert Juvany i Blanch i il·lustracions d’Elena FraucaA partir del 27 de novembre, cada col·legiat podrà recollir-ne 10 exemplars a la seva seu provincial, fins a exhauir-ne existències.

El conte, inspirat en la llegenda de la Fada de les Dents (la versió catalana del “Ratoncito Pérez”), vol ajudar a odontòlegs, educadors i pares i mares, a explicar a nens i nenes la importància de la cura de les dents des de ben petits d’una forma entretinguda i propera.

Albert Juvany i Blanch (Vic, 1974), col·legiat COEC nº 3055, és un odontòleg català a qui la seva formació científica no li ha impedit que les lletres l’hagin seduït i acompanyat sempre. Professor a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès des del 2015, ha publicat la novel·la El silenci del far (Ed. Periscopi, 2014) i el llibre infantil Qui necessita la foto d’una fada? (Animallibres, 2017). Elena Frauca (Granollers), formada a l’Escola Elisava, és il·lustradora i docent de dibuix, pintura i ceràmica des de l’any 1999. A més de la publicació del COEC, junts han col·laborat en l’espectacle de dansa Ballant al cel, com un estel (2017).

Portada del llibre “La veritable història de la fada de les dents”.