El COEC presenta infografies amb consells d’higiene interdental per al Dia Mundial de la Salut Bucodental

El Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya ha aprofitat el Dia Mundial de la Salut Bucodental per presentar unes noves infografies amb consells per a la ciutadania sobre com tenir una higiene interdental correcta. Aquestes infografies es difondran a través dels canals de comunicació del COEC perquè tots els ciutadans puguin millorar els seus hàbits d’higiene oral.

Així mateix, aquestes infografies se sumen a tot el material que la col·legiació té al seu abast a l’Espai Personal perquè en pugui fer ús per tal de sumar esforços en la divulgació de la salut oral.

A més, el col·legi ha publicat un vídeo a les seves xarxes socials amb dades curioses sobre salut bucodental. Seguidament, es mostra quina és la resposta correcta perquè els hàbits d’higiene bucal siguin els adients. Aquestes xifres demostren que hi ha moltes persones que no són coneixedores dels passos correctes a tenir en compte per gaudir d’una bona higiene bucodental.

Aquestes iniciatives segueixen la línia estratègica del COEC per conscienciar la població sobre la importància de mantenir una bona salut bucodental i la necessitat de visitar el dentista almenys una vegada a l’any.

Per al Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya, el Dia Mundial de la Salut Bucodental és una data clau per recordar a la societat la importància de cuidar la salut oral. Seguint els consells i recomanacions dels professionals, es poden prevenir malalties i gaudir d’un somriure sa i bonic.