Guia per a PACIENTS per resoldre problemes bucals durant el confinament

Degut a l’Estat d’Alarma en què ens trobem per la pandèmia generada pel Coronavirus SARS-CoV-2 (Covid19), i davant de la necessitat primària d’evitar la disseminació del virus i revertir així la corba de contagis, en aquests moments es poden realitzar únicament VISITES ODONTOLÒGIQUES D’URGÈNCIA, però s’han d’ajornar la resta fins que acabi el confinament.

Això es deu a que els dentistes som agents molt importants de transmissió del Coronavirus durant les nostres visites, tant de revisió com d’intervenció, ja que les eines que utilitzem generen aerosols (petites partícules d’aigua que s’escampen a l’aire) i mantenim un contacte de molta proximitat amb els nostres pacients. Aturant les activitats odontològiques que no siguin urgents tots estem contribuint en la gestió d’aquesta crisi sanitària: prevenim el contagi dins dels consultoris i amb els desplaçaments.

Per ajudar a saber què fer en diferents situacions bucals sobrevingudes que poden ser habituals, la Unitat d’Odontologia Preventiva i Comunitària de la Universitat de Barcelona ha elaborat aquesta guia pràctica per a pacients que esperem sigui d’utilitat.

VEURE I DESCARREGAR LA GUIA CLICANT AQUÍ

 

Quan sigui necessari, cal posar-se en contacte amb el dentista via telèfon o email per evitar desplaçaments. El dentista sabrà com ajudar-lo.