El COEC ofereix als col·legiats diversos materials de comunicació

S’apropa el Dia Mundial de la Salut Bucodental i és un bon moment per promoure la salut oral entre la població. El COEC recorda que els col·legiats i col·legiades tenen a la seva disposició una sèrie d’elements comunicatius que divulguen bons hàbits d’higiene i salut bucodental, perquè els puguin descarregar i utilitzar en els seus canals de comunicació, com les xarxes socials, web, espais de la clínica, etc.

 

Els continguts són infografies, decàlegs i cartells que tracten temes diversos com informació sobre el càncer oral, consells de salut per a infants de la Fada de les Dents, protocol de seguretat a la clínica després de la COVID o sobre l’avulsió dental, tant per a adults com per a infants, entre altres.

 

 

El material està disponible a l’Espai Docs, dins de l’Espai Personal del COEC. Aquells col·legiats i col·legiades que encara no siguin usuaris de l’Espai Personal, han de demanar l’activació i rebran un correu electrònic al compte de correu de registre al COEC amb les credencials i un enllaç per completar la validació de l’Espai Personal privat.