Descompte en la tarifa de l’aparcament de la seu del COEC (50%)

Els col·legiats i no col·legiats que assisteixen a les activitats formatives i esdeveniments que es fan al COEC tenen un descompte especial del 50% sobre el preu final per estacionar a l’aparcament de l’edifici, independentment de les hores d’estacionament, el dia que té lloc l’activitat.

OPERATIVA DE FUNCIONAMENT:
-Els assistents agafaran un tiquet de rotació normal a la màquina (a la barrera en entrar al pàrquing).
-Quan finalitzin l’activitat al COEC i abans de marxar del Col·legi, han de sol·licitar al Conserge un tiquet d’assistència per a entregar a l’aparcament.
-Abans de pagar a la caixa automàtica, han de passar per la garita de l’aparcament a bescanviar el tiquet d’assistència per la targeta de descompte.
-Finalment, hauran de pagar a la caixa automàtica posant primer el tiquet de rotació i tot seguit el de descompte.

Per a qualsevol dubte, consultar al vigilant de l’aparcament.

HORARI DE L’APARCAMENT:
De dilluns a divendres laborables: de 7:30 a 22:00 hores.
Dissabtes: de 8:00 a 20:00 hores.
Diumenges i festius tancat.
Tancat per vacances del 3 al 13 d’agost de 2024, ambdós inclosos.

TARIFES:
Preu hora: 4,00€ (2€ amb el descompte)
Màxim diari: 32,50€ (16,25€ amb el descompte)

ATENCIÓ:
Si s’introdueix el tiquet de rotació normal, després el de descompte i després per qualsevol raó l’usuari cancel·la l’operació, el caixer automàtic retorna el tiquet de rotació normal però el de descompte se’l queda la caixa. Això és inevitable, però sempre que passa, surt un rebut pel caixer que justifica el que ha passat i amb el qual hauran de tornar a demanar-li al vigilant una altra targeta.
Si això ocorregués quan no hi ha el vigilant de l’aparcament (cosa que en principi només podria passar excepcionalment) s’haurà de pagar la tarifa completa i guardar el rebut conforme no han pagat amb el descompte per demanar al personal de l’aparcament l’abonament del 50%.