Col·legiat/da, des d’ara ja pots generar els teus certificats de col·legiació i de responsabilitat civil des del teu propi Espai Personal

Hem incorporat una nova funcionalitat a l’Espai Personal dels col·legiats COEC que permet l’auto-generació de certificats oficials en format digital, els quals incorporen un sistema de seguretat que permet verificar la validesa del document per part de tercers mitjançant un codi QR i una URL únics que el document porta incorporats de forma automàtica.

Des d’ara, podeu generar els vostres certificats de col·legiació i de responsabilitat civil (en aquest segon cas, només aquells de vosaltres que estigueu adherits a la pòlissa de responsabilitat civil col·lectiva contractada pel COEC), directament des del vostre Espai Personal, i els tindreu disponibles de forma immediata. La vigència de cada document és de tres mesos des de la seva data d’emissió.

Qualsevol tercer que disposi del certificat, ja sigui en format digital o imprès, podrà comprovar-ne la seva veracitat executant el codi QR del document, o obrint a un navegador l’enllaç URL. Se li obrirà el “Validador de Certificats” del COEC i en pantalla podrà comparar les dades de l’original del document versus el certificat que li han lliurat. En cas de divergència, les dades que es mostren en pantalla són les dades autèntiques.

Podeu descarregar els certificats anant al vostre Espai Personal, Perfil – Les meves dades, pestanya “Documents” i clicar a “+Generar certificat”. Aquí trobareu una guia pas a pas de com fer-ho.

 

L’Espai Personal COEC us dona accés a múltiples funcionalitats i tràmits en un sol clic des del vostre ordinador, de forma fàcil, còmoda i segura.

  • Consultar i descarregar factures i certificat anual de quotes per la declaració de la renda
  • Fer tràmits i gestions amb el col·legi
  • Generar i personalitzar models de consentiment informat
  • Fer receptes en paper, i electròniques via REMPe
  • Accés a documentació d’interès, vídeos formatius
  • i moltes més opcions i noves funcionalitats que es van incorporant progressivament.

És molt important que mantingueu actualitzades les teves dades al vostre perfil de l’Espai Personal COEC. A més de ser una obligació col·legial, comunicar al COEC l’actualització de dades resulta decisiu per poder fer gestions telemàtiques o exercir els drets col·legials. Cal tenir informat al COEC un número de telèfon mòbil i una adreça de correu electrònics únics i personals, no compartits amb altres col·legiats, que juntament amb el vostre DNI permeten una identificació unívoca.

A l’Espai Personal podeu comprovar les dades que figuren al vostre Perfil. Si heu de comunicar una nova adreça, modificar o informar l’email de registre o el telèfon mòbil, descarregue-vos el formulari “Actualització de Dades Personals” que trobareu a la pestanya “Espai Docs > Gestió i Tràmits” i envieu-lo seguint les indicacions del document.

Com activar l’Espai Personal? Si encara no sou usuari de l’Espai Personal, demaneu l’activació i rebreu un email al compte de correu electrònic de registre al COEC amb les credencials i un enllaç per completar la validació del vostre Espai Personal privat:

Demanar l’activació de l’Espai Personal COEC 

Si ja disposeu d’Espai Personal però no recordeu la contrasenya, aneu al portal d’accés de l’Espai Personal  i cliqueu a la opció “He oblidat la meva contrasenya”. Rebreu un email al compte de correu electrònic que teniu registrat al COEC per restablir-la.

Per a qualsevol dubte, contacteu-nos a coec@coec.cat o al 933 101 555.