El COEC crea una APP amb receptes i carnet digitals, entre d’altres funcionalitats, per estar al dia en un sol clic

El Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya ha creat una aplicació mòbil per facilitar als col·legiats la informació rellevant de l’entitat amb un sol clic i proporcionar-li noves funcionalitats tant interessants com la recepta mèdica i el carnet col·legial digitals.

Des de l’app tindreu accés a l’instant a les següents funcionalitats:

-Notícies: amb enllaç al canal de Notícies de la web del COEC.

-Calendari d’esdeveniments: amb informació dels cursos i activitats que se celebren a les diferents seus provincials del col·legi. Curs acadèmic, extra acadèmic, cursos privats externs, actes institucionals i celebracions diverses del COEC.

-Notificacions: avisos de temes d’especial rellevància que el COEC vulgui comunicar a la col·legiació o informacions instantànies que no es pengin al canal de Noticies.

A més a més, també disposareu d’accés les següents funcionalitats privades, accedint amb les vostres credencials de l’Espai Personal UNITIA (la intranet del Col·legi):

-Carnet: nom, cognoms i número de col·legiat, i la foto que tingueu penjada a l’Espai Personal UNITIA. Si voleu actualitzar-la o afegir-la, haureu d’enviar un email a coec@coec.cat amb l’assumpte “Actualitzar foto Unitia”, adjuntant una foto tipus carnet en format JPG i mida 200kb i el vostre DNI vigent escanejat. El carnet digital us servirà per identificar-vos còmodament per fer tràmits a les seus del COEC.

-Receptes: una nova funció que també tindreu disponible a la web de l’Espai Personal, i que us permetrà generar les vostres receptes digitals, que desprès podreu descarregar i haureu d’imprimir per signar manualment. El telèfon i email del facultatiu no es carrega automàticament a la recepta per tal de protegir la vostra privacitat (podreu afegir les dades de contacte pel pacient a mà). L’apartat “Receptes” compta amb un complet llistat dels medicaments de prescripció més habitual en l’àmbit odontològic, i també us permet escriure receptes no incloses a la llista. Tingueu en compte que dins de l’app no s’emmagatzemen les receptes un cop generades.

Accés a l’Espai Personal: amb link a la resta del vostre perfil personal d’Unitia.

L’app oficial del COEC ja està disponible per a descàrrega gratuïta a Google Play i a l’Apple Store.

Si encara no heu activat el vostre accés a l’Espai Personal UNITIA i voleu fer-ho, visiteu https://www.coec.cat/ca/espai-personal

D’aquesta manera podreu treure tot el partit a la nova APP COEC!