CAT
CAS
 » Eleccions COEC 2021 » Credencials per exercir la votació telemàtica

Eleccions COEC 2021

Credencials per exercir la votació telemàtica

Per poder exercir el vot electrònic el col·legiat ha de tenir registrat al COEC el seu correu electrònic i el número de telèfon mòbil, així com el número de DNI correcte, i han d’aparèixer associats a la seva fitxa de col·legiat del seu Espai Personal.

Per a una identificació unívoca del col·legiat a través d’internet, el número de telèfon mòbil i l’adreça de correu electrònic informats al COEC han de ser únics i personals (han de ser dades no compartides amb altres col·legiats), de manera que aquestes dades úniques, juntament amb el DNI o NIE, permetran exercir el vot de forma electrònica.

 

Comprovació i/o actualització de dades al COEC

Si us plau revisin les seves dades al seu Espai Personal (apartat “Les meves dades”):

  • L’email ha d’aparèixer al camp “Email de registre”.
  • El número de mòbil ha d’aparèixer en qualsevol dels camps de telèfon Fixe o telèfon Mòbil (excepte al camp Telèfon professional Recepta App).
  • El número de document d’identificació ha de ser el vostre DNI/NIE.

Per accedir al seu Espai Personal, cliqui aquí: https://unitia.coec.cat/web/ca/home/ (on el seu nom d’usuari és el seu DNI. Si no recorda la contrasenya, cliqui a “He oblidat la meva contrasenya”).

Si encara no té activat l’accés a l’Espai Personal, cliqui aquí per sol·licitar-ne l’accés: https://www.coec.cat/ca/espai-personal

Si al comprovar les vostres dades registrades detecteu que no són correctes o que hi manca alguna dada, haureu d’actualitzar-les de la següent manera: emplenar el formulari d’Actualització de Dades Personals i enviar-lo signat i acompanyat per una fotocòpia del vostre DNI a coec@coec.cat

Verificació col·legiació per a centres sanitaris / organitzacions
Cercador de Col·legiats
Cercador de Societats Professionals
Cercador de Clíniques
Borsa de Treball
Clíniques -compra, venda, lloguer i traspàs- i Instrumental odontològic
Ofertes de Treball
Sector Odontològic no Assistencial
Observatori de la Publicitat
Treballar a l'estranger - Guia DIP
Finestreta Única de Dentistes