CAT
CAS
 » LIPDUB: Ves al dentista un cop l’any I COMPARTEIX EL TEU VÍDEO » Presentació

LIPDUB: Ves al dentista un cop l’any I COMPARTEIX EL TEU VÍDEO

Presentació

El Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC) vol estimular els nois i noies a fer-se revisions dentals periòdiques, donar-los a conèixer la importància de mantenir uns bons hàbits d’higiene dental i que vegin amb normalitat el fet d’anar al dentista.

Per aquest motiu, posa en marxa aquest concurs, adreçat a alumnes dels centres educatius de Catalunya que estiguin cursant 4rt d’ESO o 2on de Batxillerat, i que està dotat amb diferents premis en metàl·lic destinats a finançar part del viatge de fi de curs dels grups guanyadors.

El concurs consisteix en crear un lipdub, és a dir, un vídeo musical on un grup de participants sincronitzen el seus llavis, gestos i moviments, prenent com a base la cançó “Ves al dentista un cop l’any”, creada per Manu Guix pel COEC, amb l’objectiu de conscienciar de la importància de la prevenció en la salut bucodental.

El període d’inscripcions és del 15 d’octubre de 2019 fins el 10 de març de 2020.

Per inscriure-s’hi, cal llegir i acceptar les bases, i emplenar el formulari d’inscripció que trobareu en els apartats corresponents d’aquesta web.

La cançó que ha de servir de base i d’inspiració per crear el lipdub el podeu visualitzar aquí: www.youtube.com/watch?v=YXBJAe0YJ8I

Verificació col·legiació per a centres sanitaris / organitzacions
Cercador de Col·legiats
Cercador de Societats Professionals
Cercador de Clíniques
Borsa de Treball
Clíniques -compra, venda, lloguer i traspàs- i Instrumental odontològic
Ofertes de Treball
Sector Odontològic no Assistencial
Observatori de la Publicitat
Treballar a l'estranger - Guia DIP
Finestreta Única de Dentistes