PRESENTACIÓ
L’objectiu d’aquesta activitat formativa és proporcionar espais comuns de reflexió i aprenentatge que contribueixin al desenvolupament i millora de les competències dels dentistes amb responsabilitats de coordinació o direcció.

La proposta planteja diferents continguts, focalitzats en els conceptes i competències necessàries pel lideratge, orientat a la qualitat assistencial i el benestar dels professionals.
 
 
OBJECTIUS
·         Oferir un espai per a la reflexió, el debat i l’aprenentatge sobre la funció de lideratge en el context sanitari actual.
·         Identificar els principals factors relacionats amb la qualitat assistencial i el benestar dels professionals i els equips.
·         Potenciar el creixement personal i professional.
 
 
PROGRAMA
·         Conceptes, estils i models de lideratge.
·         Contracte psicològic i rol directiu a l’àmbit sanitari.
·         Lideratge, motivació i qualitat assistencial.
·         Lideratge, compromís i benestar dels professionals.
·         Pla de desenvolupament personal.
 
 
METODOLODIA
La metodologia de treball és activa i participativa. L’orientació del treball és potenciadora i té com a objectiu que els professionals puguin aplicar els aprenentatges a la seva realitat quotidiana.
El material inclou un document amb pautes per l’elaboració d’un pla de desenvolupament personal a realitzar pels professionals, en base als continguts presentats, la participació a la sessió i el procés de reflexió personal de cada participant.
 
 
PONENT
Dra. Montserrat Plana Fernàndez. Metgessa, psicoterapeuta. Màster en clínica i salut mental. Consultora en lideratge, grups i organitzacions i col·laboradora docent de la Fundació Galatea.
 
Dra. Maria Pau González Gómez de Olmedo. Doctora en Psicologia. Especialista en Psicologia Clínica. Màster en Lideratge i Coaching Organitzatiu. Consultora en lideratge, grups i organitzacions. Coordinadora de formació i d’intervenció en equips de la Fundació Galatea.
 
INFORMACIÓ PRÀCTICA
 
A QUI S’ADREÇA
Curs exclusiu per a Col·legiats/des del COEC en el moment de celebració del curs, amb càrrecs de coordinació o direcció.
 
DURADA
8 hores.
Seminari acreditat amb 1,4 crèdits pel Consell Català de Formació Continuada Professions Sanitàries
 
DATA I HORARI
Divendres 15 de novembre de 2019. De 9 a 19h (amb pausa per dinar).
 
PREU
Bonificat 100% per a Col·legiats/des COEC.
Aquells inscrits que cancel·lin amb un preavís inferior a 15 dies, o sense preavís, tindran un cost de 150€.
 
AFORAMENT
25 places.
 
LLOC
COEC
Col·legi Oficial d’ Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya
Travessera de Gràcia, 93-95 | 08006 Barcelona
http://www.coec.cat/ca/
 
 
ORGANITZA
Comissió de Salut i Protecció Social del COEC
http://www.coec.cat/ca/espai-collegial/salut-i-proteccio-social