CURS TEÒRIC-PRÀCTIC

 TRACTAMENTS DE CASOS COMPLEXOS AMB ALINEADORS

Actualment els tractaments d'ortodòncia estètica són una de les majors demandes dels nostres pacients. No obstant això, en ocasions hi ha el pensament que els tractaments mitjançant aquesta tècnica estan limitats a casos de dificultat senzilla o moderada. S'exposaran en aquest curs els avantatges del tractament de casos interdisciplinaris i preprotésicos que fa al tractament d'ortodòncia convencional. S'explicarà com emprar els alineadors en tractaments d'ortodòncia en casos complexos i mostrar com es poden obtenir els mateixos resultats de qualitat com a l'ortodòncia convencional. També es mostrarà com combinar els alineadors amb elàstics, microcargols, aparells funcionals, seccionals fixos i auxiliars variats per poder obtenir la mateixa precisió que amb els aparells convencional

PROGRAMA
DIVENDRES 22 de novembre de 2019
 
8:30-9:00h        Acreditacions
9:00-11:00h      Dr. Arturo Vela. ¿Ortodoncia de qualitat ambs alineadors?
11:00-11:30h     Pausa café.
11:30-13:30h     Dr. Arturo Vela. Tractaments complexos amb alineadors.
13:30-15:00h     Pausa dinar.
15:00–16:30h    Dr. Martin Pedernera. Trucs per aconseguir els millors resultats amb alineadors.
16:30-17:00h     Pausa café.
17:00-18:00h     Dr. Oriol Quevedo. Casos interdisciplinaris tractats amb alineadors.
  
INFORMACIÓ PRÁCTICA
DATES
Divendres  22 de novembre de 2019
 
HORARIS
Divendres, de 8:30 a 18:00 hores
 
PREU INSCRIPCIONS
Col.legiats COEC: 100€
Co.llegiats COEC (menys de 2 anys de col.legiació): 0,00€
Col.legiats no COEC: 200€

PONENTS
 
DR. ARTURO VELA-HERNANDEZ
Doctor en Medicina, Estomatóleg i Ortodoncista de pràctica exclusiva. Autor de diverses publicacions, dictant de més de 200 cursos i conferenciant habitual en esdeveniments de tot el món. Actualment és professor del Programa Màster d'Ortodòncia de la Universitat de València, on dirigeix ​​el Programa de formació en la tècnica Tip-Edge i en Invisalign, i en el de la Institució Universitària Mississippi a Madrid. Ha estat professor convidat en diferents universitats a Europa i Amèrica. Membre Diplomat de la Societat Espanyola d'Ortodòncia, que el 2008 va guardonar amb el premi "JM Moriyón". Té una experiència de prop de 2000 casos tractats amb Invisalign. Ha estat nomenat European Key Opinion Leader, i membre de l'European Orthodontic Advisory Board for Invisalign. Ha estat conferenciant en els Iberian Invisalign Ortoforum 2012, 2014 i 2016. Dirigeix ​​un Programa Independent de Formació en Ortodòncia Plàstica- Invisalign.
 
DR. MARTIN PEDERNERA | Col. COEC nº 5594


 Ortodoncista exclusiu, membre de societats científiques com SEDO, SEDA, AIO, ESLO. Ha estat professor de Màster d'ortodòncia a Barcelona i a Polònia, actualment professor convidat per la Universitat d'Extremadura, la UCAM i per la Universitat de Salamanca. Professor en el Màster amb certificació oficial Invisalign de la Dra. Eva Mayo.Autor i Co-autor de llibres i articles científics publicats a nivell internacional.Dicta conferències a nivell nacional i internacional. Speaker oficial de Invisalign.Ganador del Invisalign Peer Review Award al millor cas de l'any a la regió EMEA el 2018 i 2n premi en 2019. 
 
DR. ORIOL QUEVEDO POU | Col. COEC nº 5369


Llicenciat en Odontologia. Univ. Int. De Catalunya.
Màster en Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial. Univ. Int. De Catalunya.
Diploma d'Estudis Avançats (DEA).
Professor associat de l'àrea d'Ortodòncia. Univ. Int. De Catalunya.
Membre actiu de la Societat Espanyola d'Ortodòncia (SEDO).
Especialista en 
ortodòncia invisible (Invisalign & Lingual Incognito).
Dedicació exclusiva a l'ortodòncia. Barcelona i Sant Cugat del Vallès des de 2012.