OdontoConcierto 2a edición

Cuando:
19 de Enero de 2018 a las 20:00 – 22:30
2018-01-19T20:00:00+01:00
2018-01-19T22:30:00+01:00
Precio:
Gratis

Apreciado Colegiado / Apreciada Colegiada,

Desde la Comisión de Jóvenes Dentistas del Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya queremos empezar a crear un calendario eventual de proyectos y actividades claves para complementar toda la formación que da el COEC. Creemos importando acercar a sus colegiados en la sede y hacerlos disfrutar con actividades que ayuden a compartir momentos entre compañeros de profesión, no sólo en el campo académico sino también en el de recreo personal.

Es por eso que el cercano 16 de septiembre del 2016 a partir de las 20:00, a las instalaciones del Colegio, nos place invitaros al Primero OdontoConcert, donde odontólogos de profesión con pasión por la música nos sorprenderán con piezas tocadas por variedad de instrumentos y estilos.

Os sorprenderemos con una cata de bebidas acompañado un pica-pica para pasar una noche de viernes muy entretenida. Si te gusta la música en directo y quieres disfrutar de un buen rato, te esperamos.

Clara González Juidías
Presidenta de la Comissió de Joves Dentistes del Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya.
Miembro de la Comissió Científica del Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya.
Miembrode la Comisión de Jóvenes Dentistas del Consejo de Dentistas de España.


Descargar programa en PDF


PROGRAMA

Eva Miñarro

eva-minarro

Nascuda a Barcelona, s’inicià en el món de la música a través del piano i la dansa. Més tard, començà els estudis de cant amb Josefina Lupiáñez i continuà al Conservatori Superior de Música del Liceu amb la soprano Carmen Bustamante. Actualment perfecciona la seva tècnica amb la mezzosprano Francesca Roig.

Ha realitzat nombrosos cursos de perfeccionament de tècnica vocal i interpretació musical amb Manel Cabero, Michel Wagemans, Miquel Ortega, Rosa Mª Conesa, Anna Belén Gómez, els pianistes Manel Ruiz, Elena Kolesnikova, Pau Casan, Jordi Romero, Mark Hastings, Josep Buforn, Yohan Hereau i els directors d’escena, Lluis Parera i Mª Elena Mexía.

A les Master Class de Montserrat Caballé fou seleccionada per cantar al Concert Homenatge a Puccini a l’Auditori de Saragossa (2008).

Ha estat solista de diverses formacions corals i ha participat en nombrosos recitals, ha interpretat el rol de “Mare de les pedres” en l’òpera “Sort” de Daniel Antolí (també en el seu enregistrament). Ha estat finalista del Concurs per JovesVeus de la Lírica de Premià de Mar(Maig 2010), ha interpretat el rol de Santuzza a l’òpera Cavalleria Rusticana de Mascagni al Vendrell (Juliol 2010) i ha cantat al TeatreJofre del Ferrol (La Coruña) el mes de Setembre del mateix any, acompanyada pel pianista Ricardo Blanco i ha cantat al Palau de la Música Catalana, acompanyada per la pianista Mar Vizoso.

Recentment ha realitzat master classamb Jaume Aragall, Roberto Accurso i el pianista Ricardo

Estrada, Montserrat Caballé al Teatre del Liceu i Giovanna di Rocco, a més dels concerts i recitals que té programats durant tot l’any, acompanyada pel pianista Jesús Ruiz.

És llicenciada en Odontología per la Universitat de Barcelona (any 2000) i compagina aquesta activitat amb la musical.

Francisco Teixeira Barbosa

teixeira

Nascut a Portugal, és llicenciat en odontologia per la Universitat Alfonso X El Sabio i especialitzat en implantologia per la Universitat de Santiago de Compostel·la i l’escola superior de implantologia a Barcelona.

Recentment ha finalitzat els estudis en Business administration per ESADE.

Guitarrista autodidacta, actualment dedicat més a temes acústics i cursant classes de cant per complementar els temes que sol tocar, entre els quals es troben diverses cançons de John Mayer, la seva inspiració musical.

Antoni Gómez

tonigomez

Nascut a Barcelona, Antoni Gómez Jimenez va iniciar-se al món de la música amb tan sols 11 anys. El violí l’ha portat a tocar amb L’Orquestra de Cambra de Cervera, Orquesta Sinfónica “Gèrminans” o amb l’Orquesta Sinfónica de Barcelona i Nacional de Cataluña a llocs tant emblemàtics com el Palau de la Música o el Gran Teatre del Liceu.

Llicenciat en Odontologia per la Universitat de Barcelona, va realizar el Master d’Endodòncia a la Universitat Internacional de Catalunya. Actualment, compagina la seva feina a clínica amb el càrrec de President del Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya.

The Madurets

maduixets

El grup neix de la trobada casual a l’Escola de Música de Banyoles d’un grup de pares d’alumnes que decideixen posar-se a estudiar un instrument.

Alguns de nosaltres sense cap contacte previ amb la música i d’altres amb alguna experiència poc exitosa a la seva adolescència decidim formar un grup que es comença a conèixer dins l’escola com el combo dels Maduritos. En poc temps esdevenim un fenomen dins del poble, actuant en diferents actes locals com comarcals. El repertori que oferim està ple de grans clàssics del rock independent. Des de Joy Divsions a Depeche Mode passant per The Cure, The Smith, Ramones, Pixies, Lou Reed com exemples.

Els integrants del grup son Albert Puigdemont a la veu i Guitarra; Xavier Rovira al baix; Eduard Pazos a la bateria; Lluis Ramió tocant Saxo Tenor; Guillem Alvarez al teclat i Toni Caro com a Guitarra solista, Odontòleg i actualment formant par de la Junta del Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya amb el càrrec de Tresorer.

Borja Samsó

borja

Llicenciat en Odontologia per la Universitat de Barcelona, va realitzar postgrau en Pròtesis i rehabilitació maxil·lofacial (UB) , postgrau en Odontologia legal i forense (UB) , postgrau en implantologia clínica (SCOE) i Màster en implantologia i pròtesis (UB) .

Actualment es membre del grup musical heavy metal Evilempirebcn . A més de donar-li veu al grup, toca principalment la guitarra i altres instruments de corda, vent i percussió com són el piano, el baix, la bateria, l’harmònica o l’ukelele .

Irene Méndez Manjón

irene

Llicenciada en Odontologia per la Universitat de Santiago de Compostel·la i especialitzada en Cirurgia Oral per la Universitat Internacional de Catalunya.

Una de les grans aficions d’aquesta gallega establerta a Catalunya sempre ha estat la música. Des de petita ha tocat diferents instruments de forma autodidacta fins que va decidir a formar-se en piano al Conservatori Oficial de Música de la seva ciutat natal; Santiago de Compostel·la.

Començar els seus estudis en Odontologia va impedir-li cursar el Grau Superior de Música, assignatura pendent que espera poder reprendre algun dia.

Juancho Bardaji de Quixano

juancho

Nascut a Barcelona i llicenciat en Odontologia per la Universitat Internacional de Catalunya, es va especialitzar en Prótesis i rehabilitació oral.

Es va iniciar al món de la música tocant la guitarra als 9 anys i després de formar part de diversos grups musicals de poc èxit, es va tirar a la pisicna amb la bateria formant el grup Dos Islas.

Josep Maria Casanellas

casanellas

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona al 1980, es va especialitzar en estomatologia al 1982. Doctor en Medicina i Cirurgia des del 1997, ha estat al COEC com a vocal (1995-1999), es autor del llibre “Reconstrucción de dientesendodonciados” i ha presidit la Societat Catalana d’Odontologia i Estomatologia.

Complementant la seva feina a clínica, imparteix cursos nacionals i internacionals, presenta publicacions, conferències, vídeos i comunicacions a congressos. Ha estat condecorat amb la Medalla de Santa Apolonia 2012 al Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya.

La seva trajectòria musical es va iniciar amb classes de piano, solfeig i harmonia al Conservatori del Liceu. Posteriorment va realitzar estudis de piano clàssic amb els professors Mercè Navarro i Àngel Soler i també piano modern (jazz) amb Andrés Gil.

Ha fet col·laboracions i actuacions musicals amateurs amb un Quartet i unQuintet de l’Orquestra del Col·legi de Metges, i també amb unaviolinista. A més a més també ha realitzat classes i actuacions musicals amb la Big Band de Jazz de l’EscolaTremolo.

Manel Miró Cugat

miro

Neix a Tortosa on inicia els estudis de música al Conservatori de la ciutat tenint com a principals professors a Mª Teresa Tallada, Paquita Angelats i Clara Llop. Continua la seva formació pianística a Barcelona amb la prestigiosa concertista Ludovica Mosca i perfecciona la seva tècnica pianística a Bordeus amb el pianista francès Alain Motard per obtenir el Grau Superior de Professor de Piano pel Conservatori Superior de Música del Liceu. Durant aquest periode va rebre periòdicament classes magistrals d’interpretació pianística amb FrédéricGevers. Ha estudiat també piano modern (jazz) amb la pianista nord-americana MicheleFaber.

És Llicenciat en Odontologia per la Universitat de Barcelona i especialitzat en implantologia (“Diploma in Implant dentistry”, Department of Biomaterials/Handicap Research Göteborg University ), i compagina la seva professió com a odontòleg amb la seva passió per la música.

Actualmentés el pianista del CorLaBinota i membre fundador de L’Espai de Música LaBinota a Tortosa. Col.laboracom a pianista acompanyantambl’Escola Municipal de Teatre de Tortosa, i és el pianista/teclista del quartet Sisan Grup, amb un repertori que va des del rock simfònic a versionsjazzístiques de la música de J.S. Bach.

Acte gratuït

Es prega puntualitat

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn