CAT
CAS
 » Programa OdontoConcert 2a edició

Programa OdontoConcert 2a edició

Divendres, 19 de gener de 2018
20:00 hores

COEC ·  Travessera de Gràcia 93-95 ·  Barcelona 

 

Amb l’actuació dels col·legiats:

Dr. Carlos Polis
Dr. Juancho Bardaji
Dra. Júlia Casas
Dr. José Gaviño
Dr. Toni Gómez
Dra. Eva Miñarro
Dr. Josep Maria Casanellas
Dr. Guille Moya
Dr. Manel Miró (Àmarim duet)

Organitza: 

Comissió Joves Dentistes

Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya


Carlos Polis

Amb 28 anys, l’odontòleg Carlos Polis Yanes és llicenciat a la Universitat Europea de Madrid (2011) i s’ha especialitzat en Medicina, Cirurgia i Salut Oral a més a més d’Implantologia entre la Universitat Complutense de Madrid (2012) i la Universitat de Barcelona (2015). Actualment col·labora com a professor de màster a la Universitat de Barcelona.

La música és una de les seves grans passions i una de les millors maneres de trencar la seva rutina diària.
Explica que toca la guitarra i canta principalment entre amics de forma totalment amateur. Mentre estudiava, tenia un gruo de rock amb qui feia concerts en petites sales i bars de Madrid. Al canviar de ciutat va abandonar el món de la música amb molta tristesa però davant de la proposició del concert entre amics i col·legues de professió, no s’hi va poder negar.


Juancho Bardaji

Nascut a Barcelona, el col·legiat Juancho Bardaji de Quixano, Llicenciat en Odontologia per la Universitat Internacional de Catalunya (2013), es va especialitzar en Pròtesi i Rehabilitació oral.

Membre de la Fundació FES, encarregada d’operar a fisurats i fer odontologia social a quiròfans a països subdesenvolupats, compagina la seva pràctica a clínica amb la docència com a professor a la Universitat Internacional de Catalunya.

La música és el motor de la seva vida. No entén res sense ella. Va iniciar-se al món de la música tocant la guitarra als 9 anys i després de diversos projectes a edats primerenques i formar part de diversos grups, actualment toca la bateria al grup musical Dos Islas, que acaba de treure el seu primer àlbum d’estudi gravat amb un famós productor nacional.


Júlia Casas

Nascuda a Barcelona i orgullosa de ser sabadellenca, aquesta col·legiada de 26 anys es va llicenciar al 2014 a la Universitat de Barcelona. S’ha especialitzat en prostodòncia realitzant el Màster d’Oclusió i Rehabilitació Oral (2017), també al campus de Bellvitge.
Ha compaginat la seva vida laboral amb experiències de voluntariat arreu del món amb la organització no governamental Dentistas Sin Fronteras a Nicaragua en vàries ocasions i a la India, 2013, 2014 i 2017 respectivament.
Des de sempre ha tingut instint musical, però va ser amb l’edat de 13 anys quan va començar a aprendre a tocar el piano, la flauta travessera i la guitarra. La seva veu acompanya divertides jornades entre amics, dinars i sopars sempre en petit comitè i com a hobby.


José Gaviño

Llicenciat en Odontologia per la Universitat de Barcelona al 2005, va triar l’endodòncia com a especialitat. Diplomat en Estudis Avançats i suficiència investigadora, actualment col·labora com a professor de pregrau i postgrau a la UB. Compagina la clínica diària d’endodòncia i cirurgia amb ponències nacionals/internacionals i col·laborant en projectes d’investigació al IDIBELL.

Sempre li ha agradat molt la música, especialment la guitarra espanyola. Va aprendre a tocar a la universitat quan una operació de genoll va deixar-lo sense poder fer gaire cosa més. Va ser llavors, quan el seu company de pràctiques, Rubén Guirado, un gran músic, el va ensenyar uns quants acords per tocar Stand by me. A partir d’aquell moment, ha seguit en el món musical de forma autodidacta, descantant-se per la música espanyola, especialment la Rumba Catalana.


Toni Gómez

Nascut a Barcelona, Antoni Gómez Jiménez va iniciar-se al món de la música amb tan sols 11 anys. El violí l’ha portat a tocar amb l’Orquestra de Cambra de Cervera, l’Orquestra Simfònica “Gèrminans” o amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya a llocs tant emblemàtics com el Palau de la Música o el Gran Teatre del Liceu.

Llicenciat en Odontologia per la Universitat de Barcelona, va realitzar el Màster d’Endodòncia a la Universitat Internacional de Catalunya. Actualment, compagina la seva feina a clínica amb la lluita per la professió amb el càrrec de President del Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya.


Eva Miñarro

Nascuda a Barcelona, és llicenciada en Odontologia per la Universitat de Barcelona (2000) i compagina aquesta activitat amb la musical.

S’inicià en el món de la música a través del piano i la dansa. Més tard, començà els estudis de cant amb Josefina Lupiáñez i continuà al Conservatori Superior de Música del Liceu amb la soprano Carmen Bustamante. Actualment perfecciona la seva tècnica amb la mezzosprano Francesca Roig.

Ha realitzat nombrosos cursos de perfeccionament de tècnica vocal i interpretació musical amb Manel Cabero, Michel Wagemans, Miquel Ortega, Rosa Mª Conesa, Anna Belén Gómez, els pianistes Manel Ruiz, Elena Kolesnikova, Pau Casan, Jordi Romero, Mark Hastings, Josep Buforn, Yohan Hereau i els directors d’escena, Lluis Parera i Mª Elena Mexía.

A les Màster Class de Montserrat Caballé fou seleccionada per cantar al Concert Homenatge a Puccini a l’Auditori de Saragossa (2008).

Ha estat solista de diverses formacions corals i ha participat en nombrosos recitals, ha interpretat el rol de “Mare de les pedres” en l’òpera “Sort” de Daniel Antolí (també en el seu enregistrament). Ha estat finalista del Concurs per JovesVeus de la Lírica de Premià de Mar (Maig 2010), ha interpretat el rol de Santuzza a l’òpera Cavalleria Rusticana de Mascagni al Vendrell (Juliol 2010) i ha cantat al Teatre Jofre del Ferrol (La Coruña) el mes de Setembre del mateix any, acompanyada pel pianista Ricardo Blanco i ha cantat al Palau de la Música Catalana, acompanyada per la pianista Mar Vizoso.

Recentment ha realitzat màster class amb Jaume Aragall, Roberto Accurso i el pianista Ricardo Estrada, Montserrat Caballé al Teatre del Liceu i Giovanna di Rocco, a més dels concerts i recitals que té programats durant tot l’any, acompanyada pel pianista Jesús Ruiz.


Josep Maria Casanellas

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona al 1980, es va especialitzar en estomatologia al 1982. Doctor en Medicina i Cirurgia des del 1997, ha estat al COEC com a vocal (1995-1999), es autor del llibre “Reconstrucción de dientes endodonciados” i ha presidit la Societat Catalana d’Odontologia i Estomatologia.

Complementant la seva feina a clínica, imparteix cursos nacionals i internacionals, presenta publicacions, conferències, vídeos i comunicacions a congressos. Ha estat condecorat amb la Medalla de Santa Apolonia 2012 al Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya.

La seva trajectòria musical es va iniciar amb classes de piano, solfeig i harmonia al Conservatori del Liceu. Posteriorment va realitzar estudis de piano clàssic amb els professors Mercè Navarro i Àngel Soler i també piano modern (jazz) amb Andrés Gil.

Ha fet col·laboracions i actuacions musicals amateurs amb un Quartet i un Quintet de l’Orquestra del Col·legi de Metges, i també acompanyat d’una violinista. A més a més també ha realitzat classes i actuacions musicals amb la Big Band de Jazz de l’Escola Tremolo.


Guille Moya

El Barceloní Guille Moya Alonso, de 27 anys, és llicenciat en Odontologia per la Universitat Internacional de Catalunya al 2013. Va cursar el Màster d’implantologia i implantopròtesi a més a més de formar-se també en endodòncia i estètica. Creu que l’Odontologia és molt més que el tractament d’una boca i que és del tot indispensable centrant-se en el pacient com un tot. És per això que fuig del concepte d’especialitats adquirint coneixements no només d’un sol camp.
Ha fet voluntariat al Perú amb la Fundació FES i al Nepal col·laborant a països poc desenvolupats i amb poques oportunitats.
El seus gustos musicals van des del rock dur al rock progressiu i el metal. Als 13 anys va començar a tocar el baix i fins i tot va estar de gira per comunitats de l’estat espanyol formant part d’un grup, tot i que actualment gaudeix de la seva afició entre amics.


Àmarim

L’amistat i la passió per la música uneixen a dos pianistes de les terres de l’Ebre a crear Àmarim, format per Manel Miró, dentista, i Maria Lombarte. S’uneixen amb l’objectiu de fer realitat els seus somnis, amb un de comú, fer música, interpretar, viure i fer gaudir. La seva entesa artística fa que pensin amb un duo versàtil fet a mida per a les seves característiques. Àmarim és veu, és piano a quatre mans. Des del Barroc fins a l’Impressionisme passant pel Romanticisme, i del Jazz fins al contemporani. Àmarim és poesia, sensualitat, és espectacle, un viatge a través de sensacions i emocions amb la veu i a quatre mans. El passat 4 de novembre van estrenar el seu espectacle de presentació a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa, dins del marc del 34è Festival Pedrell de música clàssica.
El Dr. Manel Miró Cugat, nascut a Tortosa, és Llicenciat en Odontologia per la Universitat de Barcelona i especialitzat en Implantologia (“Diploma in Implant dentristy”, Departament of Biomaterials/Handicap Research Göteborg University” ), i compagina la seva professió com a odontòleg amb la seva passió per la música. Va iniciar els seus estudis musicals a la mateixa ciutat natal i va tenir com a principals professors a M. Teresa Tallada, Paquita Angelats i Clara
Llop. Continua la seva formació pianística a Barcelona amb la prestigiosa concertista Ludovica Mosca i perfecciona la seva tècnica a Bordeus amb el pianista francès Alain Motard per obtenir el Grau Superior de Professor de Piano pel Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Durant aquest període va rebre classes magistrals d’interpretació pianística amb Fréderic Gevers. Ha estudiat piano modern (jazz) amb la pianista nord-americana Michele Faber. Actualment és el pianista del Cor LaBinota i membre fundador de l’Espai de Música LaBinota a Tortosa. Ha col·laborat com a pianista acompanyant amb l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa i és el pianista/teclista del quartet Sisan Grup.

 

Descarregar programa

Cercador de Col·legiats
Cercador de Clíniques
Cercador de Societats Professionals
Urgències dentals
Agost 2019
Borsa de Treball
Clíniques -compra, venda, lloguer i traspàs- i Instrumental odontològic
Observatori de la Publicitat
Treballar a l'estranger - Guia DIP
Finestreta Única de Dentistes
Sol·licitud d'usuari RIDO