XVIII Setmana sense fum, del 25 al 31 de maig

Del 25 al 31 de maig de 2017 tindrà lloc a tot el territori espanyol la XVIII Setmana Sense Fum, una iniciativa promoguda per la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitària (semFYC) i CAMFiC a Catalunya, amb la col·laboració de tot un seguit d’entitats, entre les quals es compta el Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC).

L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o d’abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum. El lema per aquest any 2017 és “menys fumar i més caminar”.

Des del COEC us animem a col·laborar en la difusió de la campanya, per tal d’aconseguir entre tots major impacte possible. Per fer-ho teniu a la vostra disposició els materials creats per a l’ocasió, entre el que trobareu vídeos, guies d’ajuda a deixar de fumar, bosses d’esport, punts de llibre, etc.

A més a més, tots els qui comparteixin fotos de la campanya a les xarxes socials amb el hastag #ssfcat17 participaran en el sorteig de 3 targetes per a bescanviar per material esportiu valorades en 50 euros.

També encoratgem a tots els dentistes a que fins el 8 de maig, feu difusió en el vostre àmbit de l’Enquesta sobre tabaquisme per a la població en general.

Gràcies per la vostra col·laboració!

020517

020517-2

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


(Obligatori)

Current ye@r *