REUNIÓ INFORMATIVA DEL PROJECTE D’EMERGÈNCIA D’ATENCIÓ BUCODENTAL EN ELS CAMPAMENTS DE REFUGIATS A GRÈCIA DENTISTS4REFUGEES

El proper dissabte 21 de gener de 2017 a les 10 del matí, a la seu del COEC a Barcelona, celebrarem una reunió informativa del projecte d’emergència d’atenció bucodental en els campaments de refugiats a Grècia “Dentists4Refugees”.

Aquesta sessió informativa està oberta a tots/totes els/les voluntaris/voluntàries i persones interessades en el projecte.

Explicarem les qüestions pròpies del projecte tant d’ordre logístic com odontològic així com també intentarem resoldre dubtes que tingueu.

És un projecte que està dirigit a professionals de la salut bucodental (dentistes, higienistes i auxiliars de clínica) Agrairíem confirméssiu la vostra participació a social@coec.cat. Podeu convidar a qualsevol persona que estigui interessada a saber més del projecte.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

4 pensaments a “REUNIÓ INFORMATIVA DEL PROJECTE D’EMERGÈNCIA D’ATENCIÓ BUCODENTAL EN ELS CAMPAMENTS DE REFUGIATS A GRÈCIA DENTISTS4REFUGEES”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


(Obligatori)

Current ye@r *