RESULTATS ENQUESTA DE SATISFACCIÓ COL·LEGIATS

Els col·legiats mostren un alt grau de satisfacció amb la gestió del Col·legi des de l’inici de mandat de la Junta de Govern actual

250517

Per tal d’avaluar i conèixer el  grau de satisfacció amb la gestió de l’actual Junta de Govern, el COEC ha realitzat aquestes darreres setmanes una enquesta online oberta a tots els col·legiats. Els resultats obtinguts mostren un alt grau de satisfacció amb l’actuació de la Junta i del seu president així com una alta valoració de la seva gestió econòmica. Així, per exemple, un 36,7% dels enquestats atorga la màxima puntuació (5) a la gestió global de la Junta seguit d’un 35% que li atorga un 4. En el cas del president, un 37,5% li atorga la màxima puntuació (5) mentre que el percentatge d’enquestats que aprova la seva gestió es situa per sobre del 77%.

250517-3

Els resultats de l’enquesta mostren també la bona acollida que han tingut entre els col·legiats els nous programes socials del COEC com la posada en marxa de la Clínica Odontològica Solidària i Dentists4Refugees, el projecte d’atenció a la salut bucodental de les persones refugiades als camps de Grècia.

Pel que fa als serveis més ben valorats pels col·legiats, destaca molt especialment l’oferta formativa (cursos i conferències) i es reclama que s’aposti més decididament per la formació online. I, finalment, com a coses a millorar es reclama una nova rebaixa de la quota col·legial i poder disposar de més serveis gratuïts com, per exemple, assessorament legal.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


(Obligatori)

Current ye@r *