Servei de recollida i tractament de residus sanitaris a les clíniques dentals de Col·legiats COEC

Des d’aquest mes d’agost, ja està en marxa el servei de recollida i tractament de residus sanitaris amb l’empresa SEIACO, amb atenció personalitzada i tarifes exclusives per a Col·legiats COEC.

 

El COEC va signat un conveni amb l’empresa de gestió de residus SEIACO per tal que els col·legiats poguéssin beneficiar-se d’un servei de recollida i tractament dels residus a les seves clíniques dentals amb preus competitius.

El projecte s’inicia l’agost de 2018 amb una primera fase consistent en la posada en marxa del servei de recollida amb envasos en vehicles personalitzats COEC arreu de Catalunya, amb tarifes exclusives. SEIACO oferirà informació i assessorament personalitzat als Col·legiats que  ho demanin en tot el que es refereix a la gestió de residus.

Més endavant, SEIACO anirà desplegant en diferents fases un servei integral de notable valor afegit, ja que aportarà al col·legiat no només avantatges econòmiques, sinó també un servei personalitzat de qualitat: informació durant tot el procés de gestió dels seus residus, eines específiques per la seva Declaració Anual de Residus Industrials (DARI), programació de recollides, servei d’urgències, vehicles i dipòsits personalitzats, etc.

Trobareu la informació sobre tarifes i contacte de SEIACO al vostre Espai Personal – Espai Docs – Avantatges per a Col·legiats (enllaç)

Si encara no heu sol·licitat l’accés a l’Espai Personal, cliqueu aquí per sol·licitar-lo.