Campanya de recollida de joguines per l’hospital infantil de Sant Joan de Déu

 

S’acosten les festes de Nadal i, malauradament, hi haurà nens i nenes que hauran de passar aquestes dates hospitalitzats per diferents patologies. L’any passat van ser més de 850 nens i nenes, des de nounats fins als 18 anys, que van passar la Nit de Reis ingressats a l’Hospital de Sant Joan de Déu. Gràcies a persones amb un gran cor molts d’aquests infants van rebre joguines carregades d’energia i força que els van ajudar a superar l’adversitat i la malaltia. Des del Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya volem sumar-nos a aquests donants solidaris, i per això organitzem aquesta iniciativa.

Fins el dia 19 de desembre de 2018 podeu entregar joguines noves a qualsevol de les seus provincials del COEC, i les farem arribar a l’Hospital perquè siguin entregades de mans dels mateixos Reis Mags als nens.

Tingueu en compte que:

  • les edats dels pacients van de nounats fins als 18 anys,
  • tots els regals, per motiu de prevenció de risc d’infeccions, han de ser nous a estrenar i estar marcats amb el segell CEE,
  • no cal portar-los embolicats ja que a l’Hospital els han de veure per poder-los fer arribar als pacients adequats segons les seves patologies.
  • la data límit d’entrega dels regals al COEC és el 19 de desembre.

Per què no podem portar les joguines en bon estat que tenim a casa?
La raó és simple, les joguines usades requereixen una neteja que l’Hospital no té capacitat per fer, encara que els arribin en magnífiques condicions. S’han d’assegurar que no poden perjudicar la salut dels nens i nenes ingressats, que poden tenir les defenses baixes.

Com han de ser les joguines que podem rebre a l’Hospital?
Les joguines per als pacients només poden ser noves i a estrenar, de contingut adient pels nens (no bèl·liques, no sexistes …) i amb el distintiu CEE, per tal de garantir que reuneixin les condicions higièniques i de seguretat establertes per la Comunitat Econòmica Europea.

A més a més, les joguines que es recullin se sumaran al donatiu que farà el COEC, d’un regal per cada nen que participi en el concurs de dibuix infantil

Us encoratgem a participar en aquesta campanya solidaria que portarà somriures i alegria a molts nens i nenes valents.