El Dr. Eduardo Vázquez rebrà el Premi Santa Apol·lònia 2020

La celebració de Santa Apol·lònia suposa un moment especial de l’any per a tots els col·legiats. El COEC aprofita aquesta festivitat per reconèixer la trajectòria i figura de personalitats rellevants del món de l’odontologia i l’estomatologia. En aquesta ocasió, es farà un homenatge al Dr. Eduardo Vázquez Rodríguez.

 

Dr. Eduardo Vázquez Rodríguez

 

Ell ha estat un dels pioners a Espanya i Catalunya en el tractament de la disfunció de l’articulació temporomandibular. Gràcies al seu esforç, feina i dedicació ha esdevingut un referent en aquest tipus de trastorn, i també a la seva gran tasca en la difusió i la divulgació tant a través de societats científiques com mitjançant la docència. Entre altres èxits cal destacar el seu paper com a fundador de la Societat Espanyola de Disfunció Craniomandibular i Dolor Orofacial (SEDCYDO), de la qual també va ser president entre 1997 i 2001, o la feina com a director del postgrau d’oclusió, disfunció temporomandibular, dolor orofacial i medicina oral del son de la Societat Catalana d’Odontologia i Estomatologia (SCOE) de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears. També gràcies a la seva gran tasca d’investigació ha assolit un elevat grau de reconeixement fora de les nostres fronteres, i ha arribat a ser president de l’European Academy of Craniomandibular Disorders (EACD) els anys 2005 i 2006.

 

Tot això i molt més ha motivat que el COEC hagi decidit que el Premi Santa Apol·lònia 2020 recaigui en la figura del Dr. Eduardo Vázquez Rodríguez, que li serà lliurat durant els actes de celebració d’aquesta festivitat, el 8 de febrer, a la seu del COEC de Barcelona.

 

Per assistir de públic al lliurament del Premi Santa Apol·lònia 2020 al Dr. Eduardo Vázquez, podeu inscriure-us als actes de la Jornada Conjunta Santa Apol·lònia 2020 clicant aquí.