El COEC distingeix la Dra. Anna Hospital amb el Premi Santa Apol·lònia, la seva màxima distinció

La Junta de Govern, presidida pel Dr. Antoni Gómez, ha decidit atorgar enguany el Premi Santa Apol·lònia a la Dra. Anna Hospital, en reconeixement de la seva carrera professional.

La Dra. Hospital és llicenciada en medicina, cirurgia i odontologia per la Universitat de Barcelona, metge forense titular i professora a la Universitat de Girona, la Universitat de Barcelona i a la Universitat Internacional de Catalunya. És una referència en el camp de la medicina forense i, particularment, en el camp de l’odontologia forense. Ha estat enviada en missió especial en casos de grans catàstrofes per ajudar a identificar víctimes, tasca que ha dut a terme combinant el rigor tècnic amb la qualitat humana.

 

Enguany, la Dra. Hospital també ha rebut el reconeixement del Govern amb la concessió de la Creu de Sant Jordi, una de les màximes distincions que pot rebre una persona per part de la Generalitat de Catalunya.

 

El Premi Santa Apol·lònia que ara se li concedeix és la màxima distinció que atorga el Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya i, anualment, reconeix els mèrits d’un professional que hagi excel·lit en l’exercici de la professió.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn