Confirmada la data del 13 de juliol per a la presentació del PIC al COEC

  • El període de votació continua obert i és possible canviar el sentit del vot en qualsevol moment abans del tancament definitiu

  • Durant la jornada del proper 13 de juliol, a les instal·lacions del COEC es podran veure i provar els sis models d’escàner intraoral a valorar en la votació final

 

El Pla d’Innovació del COEC (PIC) segueix avançant. Ja està en marxa la segona fase, en la qual es duu a terme la votació de les ofertes i es farà una demostració al COEC de tots els escàners intraorals seleccionats pels col·legiats que han participat en aquesta primera iniciativa. A través de la plataforma del PIC és possible veure aquestes ofertes tan interessants.

El proper dissabte 13 de juliol, entre les 10.00 i les 11.30 h, es farà la presentació dels productes per part dels fabricants, i després d’un descans, a les 12.00 h començarà la demostració, que finalitzarà a les 14.00 h. Tot això tindrà lloc a la seu del COEC, a travessera de Gràcia, 93-95.

Per participar-hi cal registrar l’assistència clicant el botó HI ASSISTIRÉ de la plataforma PIC. A més, es pot consultar qualsevol dubte al xat de la mateixa plataforma, així com obrir debat amb altres companys.

Mentre arriba el dia, es pot votar el model que s’ajusta més a les necessitats de cada col·legiat. Si després de la demostració del 13 de juliol algun dels interessats vol canviar el vot, serà possible fer-ho. Hi haurà b una setmana de reflexió abans de tancar definitivament aquesta fase.

Mitjançant aquest programa, el COEC vol facilitar l’accés dels professionals a la tecnologia d’avantguarda. En aquesta primera edició s’ha aconseguit que fins a 280 col·legiats s’inscrivissin. Tot un èxit. Per a properes edicions s’espera superar aquesta xifra i fer encara molt més participatiu tot el procés, des de la selecció inicial de les necessitats a cobrir fins a l’adquisició del producte final.