Nova campanya de comunicació: “Ves al dentista un cop l’any”

20170627-banner-web-grup-cat

El Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya estrena el 10 de juliol de 2017 la nova campanya de promoció de la salut bucodental “Ves al dentista un cop l’any”, protagonitzada pel reconegut músic i compositor Manu Guix, acompanyat de la cuinera Ada Parellada, la periodista Elisenda Camps i la jove Paula Alòs, guanyadora del concurs “MasterChef Junior 2017”.

Amb un marcat to positiu i original, la campanya “Ves al dentista un cop l’any” vol arribar a públics de totes les edats i ser una injecció d’optimisme per als professionals de l’odontologia. El missatge és, en paraules del Dr. Antoni Gómez, president del COEC, “explicar que cuidar-se la boca és positiu i ens permet gaudir al màxim de la vida”.

Per visualitzar les avantatges d’anar al dentista i que la salut bucodental ens implica a tots, Manu Guix ha compost una alegre cançó a ritme de rumba que interpreta juntament amb les altres tres coprotagonistes de la campanya. #vesaldentista

El jingle es difondrà a través de les ràdios del nostre país, i també estarà disponible per a descàrrega en mp3 per a tots els col·legiats, perquè pugui sonar a totes les centraletes, mòbils i fils musicals dels dentistes catalans que ho desitgin.

La campanya #vesaldentista també tindrà presència gràfica al metro i els autobusos i, sobretot, a les xarxes socials gràcies al vídeo musical que s’ha enregistrat durant la gravació del tema.

La tornada de la cançó fa així:

 Un cop l’any, repara el dany.
Ves al dentista que no n’hi ha per tant!
Cuida’t la boca, fes-te un regal.
És molt important. 

Un cop l’any, repara el dany
que el teu somriure torni a brillar.
No perdis la pista, ves al dentista.
I tingues la boca com cal. 

Eo, oeo
No siguis capsigrany!
Eo, oeo
I ves al dentista un cop l’any!

Eo, oeo
Ja veuràs que ho agrairàs!
Eo, oeo
Cuidar-se és molt important!

Podeu difondre el vídeo i descarregar-vos la cançó per fer-la, entre tots, la cançó de l’estiu!

El COEC posa a disposició dels col·legiats i col·legiades els diferents materials promocionals de la campanya, que podeu descarregar-vos en aquest enllaç:

MERCHANDISING

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

2 pensaments a “Nova campanya de comunicació: “Ves al dentista un cop l’any””

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


(Obligatori)

Current ye@r *