No et perdis la festa dels dentistes el 8 i 9 de febrer

Amb motiu de la festivitat de Santa Apol·lònia, patrona dels dentistes, el Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya organitza, juntament amb les entitats més representatives de l’Odontologia catalana, la Jornada Conjunta Santa Apol·lònia 2020, que tindrà lloc el pròxim dissabte 8 de febrer a l’Auditori COEC de Barcelona.

El dissabte 8 de febrer tindran lloc diferents ponències científiques a càrrec de la UB, la UIC i la SCOE, i l’acte institucional de lliurament del Premi Santa Apol·lònia 2020 a un dentista de reconeguda trajectòria. L’esdeveniment reunirà tant a la comunitat acadèmica com als professionals del sector, juntament amb les futures promocions d’odontòlegs de les universitats organitzadores. L’acte es clourà amb un còctel-dinar a la mateixa seu del COEC i un sorteig entre els assistents per cortesia d’empreses i entitats col·laboradores.

L’endemà, diumenge 9 de febrer, al Monestir de Montsió, se celebrarà la Missa en honor de la Patrona i les activitats de la Confraria de Santa Apol·lònia.

Aquest esdeveniment és una iniciativa compartida amb la Societat Catalana d’Odontologia i Estomatologia (SCOE), l’Escola d’Odontologia de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona (UB), la Facultat d’Odontologia de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), l’associació Odontòlegs Universitaris-Associació d’Estudiants d’Odontologia de Catalunya (OU-AEOC), la Confraria de Santa Apol·lònia de Barcelona i el propi Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC).

Des del COEC volem convidar-vos a participar en aquesta jornada tant especial de celebració per a l’àmbit de l’odontostomatologia a Catalunya.

Totes les activitats són gratuïtes i les inscripcions ja estan obertes a col·legiats COEC, socis SCOE, i estudiants de Grau, Postgrau o Màster de la UB i la UIC (estudis d’Odontologia).

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS CLICANT AQUÍ