Gran èxit en la primera edició del PIC: 280 col·legiats inscrits que tindran l’oportunitat d’accedir a l’última tecnologia

  • Per mitjà d’una web específica, els col·legiats podran interaccionar i participar en el procés de selecció i compra d’equipaments
  • El programa vol facilitar l’accés dels professionals a la tecnologia d’avantguarda

El Pla d’Innovació del COEC (PIC) tanca el registre de la seva primera edició amb 280 inscrits. L’objectiu és posar a l’abast dels col·legiats les innovacions més disruptives a un preu competitiu. El funcionament del pla està basat en 4 etapes:

Etapa 0: Registre a la plataforma (etapa finalitzada)

Etapa 1: Presentació dels productes, demostració al COEC i votació dinàmica (etapa actual)

Etapa 2: Reserva del producte

Etapa 3: Pagament i entrega

Etapa 4: Enquesta

El COEC engega l’etapa 1 del PIC amb la presentació/oferta dels productes, la demostració al COEC i la votació dinàmica dels inscrits. La transparència i la democràcia són els principis que regeixen el PIC, de manera que els mateixos col·legiats inscrits seran els que decideixin, a través de votacions, quins equips necessiten i quina és l’oferta que consideren més avantatjosa. En aquesta edició es valoraran tres marques d’escàners i sis models a escollir.

En aquesta etapa es durà a terme un procés de selecció dels millors equips, i el COEC iniciarà una negociació amb la indústria per aconseguir les condicions més avantatjoses per a l’adquisició. A més, està prevista una formació per tal de treure el màxim partit possible d’aquesta nova tecnologia i alleugerar la corba d’aprenentatge amb sessions conjuntes per tal d’enriquir-la.

Al llarg d’aquesta setmana, els inscrits trobaran dins a la plataforma tota la informació. El PIC compta amb una web específica pensada perquè els inscrits puguin interaccionar i participar en el procés d’una forma democràtica i transparent, però també proactiva. En aquesta web trobaran totes les ofertes per poder-les valorar i indicar el seu interès en la compra.