Més de 2.300 escoles de Catalunya ja tenen el llibre de la fada de les dents

Aquests dies, les més de 2.300 escoles de Catalunya que imparteixen el segon cicle de Primària, estan rebent de mans del COEC un exemplar de la 2a edició de La veritable història de la fada de les dents, el llibre infantil editat pel col·legi , la qual incorpora respecte de la primera edició els Consells de salut bucodental de la fada.

Consells de la fada de les dents

 

La tramesa a les escoles ha anat acompanyada d’un pòster en mida A3 dels consells. Els col·legiats que ho desitgin, també tenen a la seva disposició a la seu del COEC un pòster per a la seva consulta (fins a exhaurir existències).

Aquesta iniciativa ja es va portar a terme l’any passat, amb l’enviament de la 1a edició de llibre a les escoles, ja que el Col·legi vol que aquesta publicació formi part dels materials educatius bàsics i de la biblioteca de tots els centres d’educació primària de casa nostra.

El llibre de la Fada també es troba en préstec a tota la xarxa de biblioteques de la Generalitat de Catalunya, i la ciutadania el pot aconseguir de forma gratuïta en portar el nen al seu dentista de referència a fer-li la revisió anual.

Les seus del col·legi tenen a disposició dels col·legiats exemplars del llibre perquè no faltin mai a les seves consultes.

Trobareu tota la informació de llibre a http://www.coec.cat/ca/lafadadelesdents