El COEC s’adhereix a la convocatòria de la manifestació “No tinc por”

El Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya s’adhereix a la gran manifestació ciutadana convocada per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona a la ciutat, per demà dissabte, 26 d’agost, com a mostra de rebuig a la violència i en suport a les víctimes dels atemptats terroristes del dia 17 d’agost a Barcelona i Cambrils.

El COEC vol convidar a la ciutadania a participar d’aquest acte de crida a la pau, que estarà encapçalat per professionals sanitaris, cossos de policia i personal d’emergències com a reconeixement a la tasca exemplar que estan duent a terme arran dels fets.

La marxa solidària sortirà a les sis de la tarda dels Jardinets de Gràcia per arribar a Plaça Catalunya on es desenvoluparà l’acte final.

Amb motiu de la manifestació hi haurà un reforç de transport públic per arribar a la ciutat. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana sobretot la utilització del metro pels desplaçaments que es facin per accedir a la zona del centre de la ciutat. Consulteu la informació sobre els serveis especials i les afectacions a les línies.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn