El COEC ha subscrit una nova pòlissa col.lectiva de Responsabilitat Civil amb la companyia Zurich

AVÍS IMPORTANT A TOTS ELS ASSEGURATS DE LA PÒLISSA COL·LECTIVA AMB MAPFRE

El COEC ha subscrit una nova pòlissa col·lectiva de Responsabilitat Civil amb la companyia Zurich. Aquest nou canvi ha estat fruit d’intenses negociacions per part del COEC amb diferents companyies per tal de millorar les condicions actuals.

Nova pòlissa de Responsabilitat Civil

La nova pòlissa vigent d’RCP està contractada amb la companyia asseguradora Zurich, a través de Medicorasse, la corredoria d’assegurances del Col·legi de Metges de Barcelona. El preu és de 199,57 €/anual.
El seu caràcter col·lectiu (més de 3.000 dentistes) permet oferir les millors cobertures amb les millors condicions.
Es manté l’assegurança de vida i incapacitat d’AXA (14,55€/anual), així com la defensa jurídica contra agressions d’ARAG (8,77€/anual). Podeu veure els imports totals i desglossats dels rebuts per trimestre aquí.

La tranquil·litat i seguretat en l’exercici de la professió són essencials davant l’increment de responsabilitats legals exigibles als dentistes per presumpta mala praxi, culpa o negligència. És per això que la pòlissa col·lectiva de Responsabilitat Civil professional és una eina vital perquè, com a odontòleg o estomatòleg, puguis exercir la teva professió amb tranquil·litat total.

Per més informació i per notificar qualsevol sinistre, cal dirigir-se des d’ara a assessoriajuridica@coec.cat

zurich_foto

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

6 pensaments a “El COEC ha subscrit una nova pòlissa col.lectiva de Responsabilitat Civil amb la companyia Zurich”

    1. El seguro de responsabilidad civil de cada profesional es el que cubriría los posibles daños por mala praxis si la Justicia así lo cree oportuno. Cada profesional decide con que compañía suscribir esta póliza que es obligatoria para poder ejercer como dentista en España.

  1. Espero que aquesta polissa sigui millor que la que vaig contractar jo per a la meva clinica, ja uqe per desgracia vem tindre un sinistre i Zurich no es va voler fer responsable de res, aixo si per cobrar, molt diligents

    1. Habitualment, en tractar-se d’una polissa col·lectiva i donat el volum global dels col·legiats del COEC, el col·legi pot intercedir en casos en els quals els col·legiats no reben el servei esperat i normalment la companyia flexibilitza la seva postura, tot i què no sempre s’aconsegueix.

  2. Gracias por la información aunque la Junta la debería de haberla dado cuanto menos en el momento de haberla firmado, sino antes.
    También debería de informar que la deuda de Mapfre la ha saldado Zúrich a cuenta de las comisiones del Coec por ser el tomador de del Seguro de RC.

    1. En la Asamblea Ordinaria se informó de este hecho. En el acta de la asamblea así constará. En cualquier caso, entendemos que la noticia para el colegiado es tener una poliza mejorada a un precio mas de un 40% inferior al anterior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


(Obligatori)

Current ye@r *