DENTIST FOR REFUGEES Programa de Prevenció i Atenció Bucodental en Camps de Refugiats a Grècia

Benvolgut/da col·legiat/da,

El COEC, juntament amb altres ONG’s del sector dental posa en marxa un programa d’atenció bucodental als campaments de refugiats a Grècia.

Tots som coneixedors que Europa es troba davant una greu crisi humanitària que s’ha creat a Grècia i a altres països limítrofs europeus per l’arribada massiva de refugiats procedents de països en guerra o de zones de conflicte com ara Síria, Afganistan o Iraq.

Per això, el Col.legi d’Odontolegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC), un grup d’ONG’s del sector dental (Fundació Odontologia Solidària, Dentistas sin Fronteras i Zerca y Lejos) i “Amb les teves mans” (una ONG de Figueres dedicada a l’ajuda als refugiats) han decidit ajuntar esforços per tirar endavant el Programa de Prevenció i Atenció Bucodental en Camps de Refugiats a Grècia. Es tracta d’un projecte de cooperació internacional força ambiciós en el que estem treballant des de fa molts mesos i per el que disposem del suport del Consolat de Grècia i del propi  Ministeri d’Interior grec.

El projecte s’iniciarà durant el primer trimestre de 2017 i tindrà una durada d’un any i es desenvoluparà sota l’empara de Médicos del Mundo Grecia i PampirakisSupportInitiative for RefugeesandInmigrants.

La nostra intervenció portada a terme per voluntaris del camp de la salut bucodental (dentistes, higienistes, auxiliars) es basarà, per una banda en l’atenció d’emergència i per un altra en la prevenció i en la conservació de la salut bucodental.

Es per això que ens posem en contacte amb vosaltres perquè  l’èxit d’aquest projecte dependrà de la participació voluntària de tots els companys que hi vulgueu participar.

Per poder participar en el projecte es demanaran una sèrie de requisits legals i  caldrà assistir a una sessió formativa prèvia al desplaçament a Grècia. El temps mínim d’estada serà d’ una setmana.

En el cas de que estiguis interessat/da, t’agrairem que t’adrecis a nosaltres, a la següent adreça: social@coec.cat

Moltes gràcies,

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

2 pensaments a “DENTIST FOR REFUGEES Programa de Prevenció i Atenció Bucodental en Camps de Refugiats a Grècia”

  1. Hola, soy higienista y estudiante de cuarto de odontología, y estoy interesado en su proyecto.

    Podría facilitarme algo de información?

    Gracias de antemano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


(Obligatori)

Current ye@r *