Activitats per a professionals sèniors: Cicle de cinema “Periodistes al cinema”

L’Agrupació de Jubilats de MC i el COEC et conviden a assistir a les sessions del 7è cicle de cinema que porta per títol Periodistes al cinema, que tindrà lloc a la sala d’actes del Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC), Travessera de Gràcia, 93.

La presentació, com sempre, anirà a càrrec de Gabriel Pou qui, al final de la projecció, convidarà els presents a sumar-se a la crítica o alabança de la pel·lícula i els seus protagonistes.


Cicle PERIODISTES AL CINEMA

La importància del periodisme en la nostra societat fa que el cinema ens hagi deixat un bon nombre d’històries amb professionals de la premsa com a protagonistes, ja sigui per criticar-los o per ressaltar-ne les qualitats.

Les quatre pel·lícules d’aquest cicle, que van de la comèdia al drama, ens presenten professionals de la premsa escrita en històries que no deixaran ningú indiferent.

Dijous 24 d’octubre de 2019, a les 17.00h
EL GRAN CARNAVAL
(Paramount, 1951)

Dirigida per Billy Wilder
Intèrprets: Kirk Douglas, Jan Sterling i Robert Arthur
Durada: 111 minuts
Sinopsi: Charles Tatum, periodista sense escrúpols, es veu obligat a treballar en un petit diari de Nuevo México. Quan un miner queda atrapat en un túnel, Tatum veu l’oportunitat de tornar a triomfar en el món del periodisme.

Dijous 21 de novembre de 2019, a les 17.00
EL CUARTO PODER
(Fox, 1952)

Dirigida per Richard Brooks
Intèrprets: Humphrey Bogart, Ethel Barrymore, Kim Hunter i Ed Begley
Durada: 87 minuts
Sinopsi: Quan el New York Day és a punt de ser venut pels seus propietaris, el seu editor decideix treure a la llum los torbis negocis d’un important mafiós.

Dijous 12 de desembre 2019, a les 17.00h
MÁS DURA SERÁ LA CAÍDA
(Columbia, 1956)

Dirigida per Mark Robson
Intèrprets: Jack Lemmon, Juliet Mills, Clive Revill i Edward Andrews
Durada: 109 minuts
Sinopsi: El veterà periodista Eddie Willis és contractat com a agent de premsa de Toro Moreno, gegantesc i maldestre boxejador, a qui volen fer creure que és aspirant al títol a base d’amanyar els seus combats.

Entrada lliure. Anima’t i comparteix aquest esdeveniment amb qui vulguis. Tot el que recollim (l’aportació és voluntària) es destinarà a l’Associació Ajudam.

L’Associació Ajudam és una entitat d’utilitat pública amb la missió de millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen deteriorament cognitiu lleu, així com la dels seus cuidadors.

Per a més informació, consulta el web de l’Agrupació de Jubilats de MC o truca al telèfon 93 265 11 77 i parla amb la secretària, Núria Riera.