Campanya de Diagnòstic Precoç del Càncer Oral del Consejo de Dentistas, FDE i AECC

El Consejo General de Dentistas de España, la Fundación Dental Española i la Asociación Española Contra el Cáncer han posat en marxa una Campanya de Diagnòstic Precoç del Càncer Oral, que porta per lema “Vigila tu boca, evita el cáncer oral”.

Per una part, la campanya va dirigida al públic general, però també està orientada als dentistes, així com a cirurgians orals i maxil·lofacials, al ser els que ens trobem en la primera línia del diagnòstic i del tractament.

En aquest sentit, s’ha organitzat:

  • Una campanya de vigilància: a través d’una xarxa de dentistes voluntaris, el “Mes de la vigilancia frente al cáncer oral” que es portarà a terme durant tot el mes de novembre. Els dentistes voluntaris que s’inscriguin, es comprometen a realitzar una exploració bucodental gratuïta a aquells pacients que acudeixin a la seva clínica en el marc de la campanya i a remetre’ls a un servei especialitzat, si ho estimen necessari.
  • Un curs online modular acreditat per col·laborar en la formació continuada dels dentistes en la detecció precoç del càncer oral.

Des del COEC us animem a que hi participeu, tant pel què fa a fer el curs online, com a fer-vos voluntaris.

Trobareu tota la informació de la campanya, dates, formularis d’inscripció i formació en aquest enllaç: http://www.canceroral.es/

Les inscripcions del voluntariat ja estan obertes fins el 24 d’octubre.