BENVINGUDA ALS NOUS MEMBRES DE LA FAMÍLIA

El COEC, a través del Programa de Protecció Social, vol contribuir a alleugerir les despeses inicials que implica l’arribada d’un fill/a amb una canastreta per al nounat amb una selecció de productes de primera qualitat.

Hi poden accedir aquelles famílies que, durant aquest any, siguin pares biològics o adoptius o bé que hagin acollit temporalment un infant tutelat. En qualsevol cas, la concessió queda condicionada a que l’infant hagi nascut durant l’any en curs.

El període per poder presentar sol·licituds d’Ajuts de la Canastreta per al nounat, finalitza el 30 de gener de l’any següent al naixement de l’infant. 

La canastreta es donarà amb caràcter retroactiu per a aquells nascuts a partir de l’1 de gener de 2017 i es podrà recollir a les seus del COEC, prèvia sol·licitud per correu electrònic a coec@coec.cat,  acompanyada d’una fotocòpia del Llibre de Família.

El COEC també vol donar suport a aquelles odontòlogues col·legiades i/o odontòlegs col·legiats que han sigut mares o pares i que estiguin de baixa maternal o paternal, amb una exempció de la quota col·legial  mentre duri el termini d’IT per maternitat.

Més informació de la Sol·licitud de reducció de quotes col·legials per Incapacitat Temporal per maternitat

Veure el contingut de la Canastreta per al nounat.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Un pensament a “BENVINGUDA ALS NOUS MEMBRES DE LA FAMÍLIA”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


(Obligatori)

Current ye@r *