Barcelona serà la propera seu del Congrés Mundial d’Estètica Dental

Inscriviu-vos-hi abans del 30 de juny si voleu aprofitar les tarifes d’inscripció reduïdes!

Entre el 10 i el 12 d’octubre Barcelona es convertirà en la capital mundial de l’estètica dental. I és que aquests dies el Palau de Congressos de Catalunya acollirà una doble cita. S’hi celebrarà el 49è Congrés Anual de la Societat Espanyola de Pròtesis Estomatològiques i Estètica (SEPES), que es farà de manera conjunta amb l’11è Congrés Biennal de la International Federation of Esthetic Dentistry (IFED).

Seran tres dies intensos durant els quals diversos ponents de referència en els àmbits de les pròtesis i l’estètica dental abordaran les últimes novetats en aquest camp. “Sens dubte, un dels apartats que més interès generarà serà el de com la tecnologia està canviant els protocols de tractament en l’odontologia actual, amb un paper cada vegada més important del flux digital de la informació. Al llarg del congrés s’abordarà aquest tema des de diferents punts de vista i serà molt interessant per als assistents”, explica el Dr. Miquel Roig, especialista en odontologia i estomatologia, catedràtic, cap de l’Àrea de Restauració Dental de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i president de SEPES.

Inscripció reduïda

El termini per inscriure’s en aquest doble congrés ja és obert, i tothom que ho faci abans del dia 30 de juny tindrà la possibilitat d’aprofitar-se d’unes tarifes reduïdes. En el cas dels col·legiats del COEC, la tarifa serà de 240 euros, que augmentarà fins als 340 si es fa la inscripció després del 30 de juny, però abans del 30 de setembre. Després d’aquesta data la inscripció ja serà de 475 euros. Tot això, per als col·legiats i col·legiades que es vulguin inscriure al programa complet.

A banda d’aquestes tarifes, hi ha diferents promocions de les quals també es poden aprofitar. Així, els odontòlegs que s’hagin inscrit al programa complet, podran gaudir de forma gratuïta de dues inscripcions per a higienistes o auxiliars del seu equip a la jornada sobre auxiliars de dissabte. Finalment, els grups que inscriguin 11 persones al congrés disposaran d’una inscripció gratuïta.

Tot això i molta més informació sobre les tarifes i la forma d’inscripció, així com del programa científic de les jornades, es pot trobar a la pàgina web http://www.sepes-ifed2019.sepes.org/esp_index.php