Concurs de dibuix infantil per les famílies COEC

El Col∙legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya convoca als fills i filles, nets i netes i nebots i nebodes dels seus col·legiats i col·legiades a participar en la segona edició del concurs de dibuix infantil “Els Reigs Mags del COEC”.

Des del 15 d’octubre i fins el 19 de desembre de 2019, hi poden participar els infants d’entre 4 i 10 anys (nascuts entre els anys 2009 i 2015), ambdós inclosos, que siguin fills/es, nebots/des o nets/es de col·legiats COEC.

El dibuix es farà a mà, en un foli horitzontal, i la temàtica ha d’estar relacionada amb la higiene bucodental, i ha de tenir com a protagonistes els Reis d’Orient i/o la Fada de les Dents.

S’estableixen tres categories segons edat, i el guanyador de cada categoria s’endurà de premi 1 entrada d’un dia a Port Aventura Park per tota la temporada per ell i per un acompanyant adult.

Tots els  dibuixos participants s’exposaran a la pàgina web del COEC, i podran formar part del disseny de la postal o vídeo de Nadal del Col·legi per a l’any següent (desembre de 2020).

A més a més, per a cada nen participant en el concurs, el COEC donarà una joguina a l’Hospital de Sant Joan de Déu, en el marc de la campanya solidària de recollida de joguines que el COEC impulsa de forma paral·lela a aquest concurs.

Més informació i inscripcions: http://www.coec.cat/ca/concurs_dibuix_reis-mags/cdib_reis_presentacio