El Dr. Antoni Gómez, reelegit president del Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya

 

  • El Nou COEC 2.0, la candidatura liderada pel Dr. Gómez, s’ha imposat a les eleccions amb 1.759 vots davant dels 1.188 obtinguts per l’altra candidatura, Un COEC Fort.

 

  • Per primer cop, els col·legiats han tingut la possibilitat de votar telemàticament, a més de seguir-ho fent de forma presencial. Més del 91% ha votat a través d’Internet.

 

Els dentistes catalans han renovat la confiança en el Dr. Antoni Gómez que repetirà un segon mandat com a president del COEC. A les eleccions col·legials, celebrades dimarts 28 de novembre, la candidatura El Nou COEC 2.0 liderada pel Dr. Gómez va imposar-se per un ampli marge de vots a la seva rival, Un COEC Fort, encapçalada pel Dr. Santiago Jané.  El Nou COEC 2.0 va obtenir 1.759 vots i Un COEC Fort, 1.188. A banda, es van registrar 50 vots en blanc i cap de nul.

Pel Dr. Gómez, es tracta d’uns resultats que avalen la feina feta per la seva Junta de Govern durant el primer mandat i que permetran seguir treballant en la mateixa línia: “Seguim amb ganes, il·lusió i energia per treballar quatre anys més en defensa dels col·legiats i de la professió, amb el mateix grau de compromís, serietat, transparència i rigor que fins ara”.

Es dóna la circumstància que, per primer cop, els col·legiats han tingut la possibilitat de votar telemàticament, a més de seguir-ho fent de forma presencial. L’experiència ha estat un èxit, ja que dels 1.535 vots totals emesos, 1.410 corresponen a vot electrònic i 125 a vot presencial, per tant més del 91% ha optat per emetre el vot de forma telemàtica.

Un total de 1.535 col·legiats, és a dir, un 27,65% del cens total (5.550) van exercir el seu dret a vot. Tal com estableix l’article 135.1 dels Estatuts del COEC, el vot dels col·legiats en exercici es comptabilitza per dos i el vot dels col·legiats sense exercici es comptabilitza com a un únic vot.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn