CAT
CAS
 Â» Formació Â» Congressos Â» Barcelona Orthodontic Meeting 2019
Presentació
Programa
Ponents
Jornades d’Auxiliars
Preus

Barcelona Orthodontic Meeting 2019

Benvolguts companys,

Els dies 28 de febrer, 1 i 2 de març de 2019 se celebrarà al Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya la 10ª edició del Barcelona Orthodontic Meeting (BOM 2019).

Fa mesos que estem preparant un programa atractiu i interessant per a tots els professionals relacionats amb l’Ortodòncia i volem convidar-vos a participar-hi. No us ho podeu perdre, ja que portarem a Barcelona a conferenciants de primer nivell tant nacional com internacional.

El convidat a aquesta edició és el Dr. Jorge Ayala, un dels conferenciants que més ha contribuït a la difusió de la Tècnica de Roth en el món, qui juntament amb el Dr. Eduardo Espinar, actualitzaran els nostres coneixements sobre la filosofia FACE.

La sessió del divendres es concentrarà en “l’ortodòncia plàstica”, els tractaments amb alineadors que cada vegada són més demandats pels pacients. Comptem amb ponents que ens demostraran com obtenir bons resultats amb aquesta nova aparatologia. Comptem amb els Drs. Fernando de la Iglesia, Oriol Quevedo, Joan Raga i Ignacio Faus. Finalment, Marià Santamaría ens introduirà en el disseny digital del somriure en l’àmbit de l’Ortodòncia.

El dissabte, els Drs. Jorge Ayala i Eduardo Espinar clausuraran el BOM 2019 parlant de la influència de l’ortodòncia i la cirurgia en l’estètica.

El mateix dia també s’impartirà un curs per a auxiliars de clínica dedicat a la gestió de la consulta d’ortodòncia i a la ortodòncia digital.

Volem que sigui una reunió dinàmica amb dinars de treball (inclosos en la inscripció) a la zona d’exposició comercial el dijous i el divendres, i treure així el màxim partit a la reunió.

Us esperem al Barcelona Orthodontic Meeting 2019.

Una cordial salutació a tots,

Dr. Javier Fernández Bozal i Dra. Nuria Clusellas Barrionuevo

President i vicepresidenta del BOM 2019


Descarregar Programa

Formulari d'Inscripció
Cercador de Col·legiats
Cercador de Clíniques
Cercador de Societats Professionals
Borsa de Treball
Clíniques -compra, venda, lloguer i traspàs- i Instrumental odontològic
Observatori de la Publicitat
Treballar a l'estranger - Guia DIP
Finestreta Única de Dentistes
Sol·licitud d'usuari RIDO