CAT
CAS
 » Formació » Congressos » Barcelona Orthodontic Meeting 2017
Presentació
Programa
Ponents
Jornades d’Auxiliars

Barcelona Orthodontic Meeting 2017


Benvolguts companys:

Els dies 9,10 i 11 de Març de 2017 se celebrarà en el Col·legi d’Odontòlegs de Catalunya la 9ª edició del Barcelona Orthodontic Meeting (BOM 2017).

Fa mesos que estem preparant un programa atractiu i interessant per a tots els professionals relacionats amb l’Ortodòncia i volem convidar-vos a participar, no us ho podeu perdre, perquè portem a Barcelona conferenciants de primer nivell tant nacional com a internacional.

El BOM 2017 començarà el dijous 9 de Març amb un curs sobre ancoratge ossi en el maxil·lar superior dictat pel professor Hans Winsauer de la Universitat de Graz (Àustria) que és el ponent del curs pre-Congrés de la European Orthodontic Society que se celebrarà en Montreaux, Suïssa, al juny de 2017 i en el qual participarà també el Dr Andre Walter de la Universitat Internacional de Catalunya.

Divendres 10 de Març, sota el format de “taules rodones”, els Drs. Jesús Carrascal, Fernando Durán, Eduardo Espinar, Julia García Baeza, José Mª Llamas, Ana Molina, Ramón Perera i Manuel Román, participaran en quatre taules rodones que abordaran els temes de “extraccions si o no”, “control vertical”, “reabsorcions radiculars” i “acabat de casos”. Es tracta de temes controvertits sobre cada expert oferirà la seva visió particular i respondrà a les preguntes de la taula i del públic assistent.

Dissabte 11 tancarà el BOM 2017 el Prof. Birte Melsen, un dels més grans referents de l’ortodòncia europea, que ens parlarà de “Tractament en adults”, cada vegada més habitual en les nostres consultes. La seva gran experiència ens pot ajudar a millorar la nostra pràctica diària.

Dissabte també s’impartirà un curs pràctic per a auxiliars de clínica dedicat als tractaments amb alineadores que han guanyat popularitat i que requereixen un protocol diferent en el control i la gestió dels tractaments.

Volem que sigui una reunió dinàmica amb menjars de treball a la zona de l’exposició comercial el dijous i el divendres per treure el màxim partit a cada minut de la reunió. També volem que tots els assistents participin i interaccionin amb els ponents.

Us esperem al Barcelona Orthodontic Meeting 2017, una cordial salutació

Dra Montserrat Artés Ribas
Dr Javier Fernández Bozal


Descarregar Programa

Formulari d'Inscripció
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
Cercador de Col·legiats
Cercador de Clíniques
Cercador de Societats Professionals
Àrea Privada Col·legial
Borsa de Treball
Clíniques -compra, venda, lloguer i traspàs- i Instrumental odontològic
Observatori de la Publicitat
Treballar a l'estranger - Guia DIP
Finestreta Única de Dentistes
Sol·licitud d'usuari RIDO