CAT
CAS
 » Formació » Congressos » CONGRÉS DENTAL INTERNACIONAL DE LA FDI 2017 » SORTEIG INSCRIPCIONS CONGRÉS DENTAL INTERNACIONAL DE LA FDI 2017

SORTEIG INSCRIPCIONS CONGRÉS DENTAL INTERNACIONAL DE LA FDI 2017


El COEC sorteja 5 inscripcions entre els seus col·legiats per assistir al World Dental Congress de la Federación Dental Internacional (FDI), que se celebra a Madrid del 29 d’agost a l’1 de setembre de 2017.
Per participar en el sorteig només has d’omplir el formulari d’inscripció i respondre correctament a la pregunta següent, dins del desplegable que trobaràs al formulari:


Senyala quin d’aquests noms comercials és un Bifosfonat i per tant cal tenir-ho molt en compte pel risc d’osteonecrosi en cas d’exodòncia: Prolia, Fosamax, Zometa, Osteum o Totes són certes.


Tens temps de participar fins el 19 de juny!

El World Dental Congress arriba enguany a la seva 105 edició. Es tracta del Congrés Dental més important del món, on es donaran cita els més destacats ponents nacionals i internacionals de les principals disciplines odontològiques, constituint un programa científic de qualitat inigualable.

Els guanyadors del sorteig es donaran a conèixer a la web del COEC el 26 de juny. El COEC contactarà personalment amb els guanyadors a partir d’aquella data per a confirmar la seva inscripció. Les inscripcions no inclouen allotjament, trasllats ni cap altre servei addicional.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
Cercador de Col·legiats
Cercador de Clíniques
Cercador de Societats Professionals
Àrea Privada Col·legial
Borsa de Treball
Clíniques -compra, venda, lloguer i traspàs- i Instrumental odontològic
Observatori de la Publicitat
Treballar a l'estranger - Guia DIP
Finestreta Única de Dentistes
Sol·licitud d'usuari RIDO