CAT
CAS
 » Espai col·legial » Salut i Protecció Social » Programa de Protecció Social » Conciliació de la vida professional i personal » Benvinguda als nous membres de la família

Benvinguda als nous membres de la família

El COEC, a través del Programa de Salut i  Protecció Social, vol contribuir a alleugerir les despeses inicials que implica l’arribada d’un fill/a amb una canastreta per al nounat amb una selecció de productes de primera qualitat.

Hi poden accedir aquelles famílies que, durant aquest any, siguin pares biològics o adoptius o bé que hagin acollit temporalment un infant tutelat. En qualsevol cas, la concessió queda condicionada a que l’infant hagi nascut durant l’any en curs.

El període per poder presentar sol·licituds d’Ajuts de la Canastreta per al nounat, finalitza el 30 de gener de l’any següent al naixement de l’infant. 

La canastreta es donarà amb caràcter retroactiu per a aquells nascuts a partir de l’1 de gener de 2017 i es podrà recollir a les seus del COEC, prèvia sol·licitud per correu electrònic a coec@coec.cat, acompanyada d’una fotocòpia del Llibre de Família.

Veure el contingut de la Canastreta per al nounat

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
Cercador de Col·legiats
Cercador de Clíniques
Cercador de Societats Professionals
Àrea Privada Col·legial
Borsa de Treball
Clíniques -compra, venda, lloguer i traspàs- i Instrumental odontològic
Observatori de la Publicitat
Treballar a l'estranger - Guia DIP
Finestreta Única de Dentistes
Sol·licitud d'usuari RIDO