Parlem d’òpera

rigoletto

L’Agrupació de Jubilats de Metges de Catalunya et vol recordar que el proper 24 de maig, a les 17.00h, tindrà lloc la projecció de l’òpera Rigoletto, a sala d’actes del Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC)

La famosa òpera Rigoletto fou estrenada per primera vegada l’11 de març de 1851 al teatre La Fenice de Venècia i està considerada per molts com una de les primeres obres mestres de la carrera de Verdi.

Ambientada a la Màntua del siglo XIV. El Duc de Màntua, un home afortunat amb les dones, sedueix Gilda, la bella filla del astut bufó: Rigoletto. Prometent venjança, l’enfurismat pare contracta el notori assassí Sparafucile per recuperar l’honor de la seva família, una decisió que acabarà en tragèdia per a tothom.

Comptarem amb el mestratge d’un company, el Dr. Julio Remón, que n’és un gran aficionat i molt bon coneixedor d’aquest art escènic.

Rigoletto
Dia: Dimecres, 24 de maig de 2017
Hora: 17.00h
Lloc: Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC)
INSCRIPCIÓ:

Enviar un correu electrònic a agrupaciojubilats@metgesdecatalunya.cat amb les dades de les persones que es volen inscriure o parlar amb la secretària Núria Riera i fer la inscripció per telèfon:

  • Nom i cognoms
  • DNI
  • Mòbil

És molt important indicar si es vindrà acompanyat.
Per a més informació, consulta el web de l’Agrupació de Jubilats de MC.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


(Obligatori)

Current ye@r *