LES 10 CLAUS PER QUÈ UN ODONTÒLEG/ESTOMATÒLEG COMPLEIXI AMB LA NOVA NORMATIVA DE PROTECCIÓ DE DADES

Quan:
12 de juliol de 2018 @ 20:00 – 21:00
2018-07-12T20:00:00+02:00
2018-07-12T21:00:00+02:00
On:
COEC Tarragona
Contacte:
COEC

A càrrec d’Alberto Cuesta, Soci-Director d’URECA-Legal.

Dates: dijous 12 de juliol, 20:00h
Hora: 20:00 hores (durada 1 hora)
Lloc: seu provincial COEC a Tarragona -Avda. Pau Casals, 11, 2º 1ª
Places: Aforament limitat a 60 persones (exclusiu Col·legiats COEC). Accés gratuït amb reserva prèvia de plaça mitjançant inscripció.

El 25 de maig es comencen a aplicar les noves obligacions sobre protecció de dades que recull el REGLAMENT (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques en allò que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades.

Què hauré de fer a partir d’aquesta data per seguir respectant la privacitat dels meus pacients?

Com he d’afrontar documentalment aquest canvi normatiu a la meva consulta?

A quines sancions m’enfronto si incompleixo?

Quina és la manera més efectiva i ràpida de complir amb les noves normes?

Aquestes són algunes de les preguntes que resoldrem en aquesta conferència. Coneixeràs què has de fer per a que el teu negoci pugui continuar al temps que segueixes respectant la privacitat dels teus pacients.

Formulari d’Inscripció


PONENT

Alberto Cuesta és Soci-Director del despatx URECA-Legal. Advocat amb més de 10 anys d’experiència. Expert en implementar noves regulacions relacionades amb les TIC i la Propietat Intel·lectual.

Capacitat per auditar entorns tecnològics, reconegut per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) al accedir al Registre AULETEC acreditant la seva experiència professional.

Professor a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) sobre protecció de dades, e-commerce, videojocs i propietat intel·lectual.

Professor del Instituto Superior de Derecho y Empresa (ISDE) en l’àrea de Dret TIC/Propietat Intel·lectual i Industrial.

Vocal de la secció de Dret Tecnològic de l’ICAB. Membre de la Asociación Profesional Española de Privacidad (APEP) i del Observatorio Iberoamericano de Protección de Datos (OIPRODAT).

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn