LES 10 CLAUS PER QUÈ UN ODONTÒLEG/ESTOMATÒLEG COMPLEIXI AMB LA NOVA NORMATIVA DE PROTECCIÓ DE DADES (Streaming en obert)

Quan:
6 de octubre de 2018 @ 10:00 – 11:00
2018-10-06T10:00:00+02:00
2018-10-06T11:00:00+02:00
On:
COEC Barcelona
Contacte:
COEC

A càrrec d’Alberto Cuesta, Soci-Director d’URECA-Legal.

Dates: Dissabte 6 d’octubre, 19:00h
Hora: 10:00 hores (durada 1 hora)
Lloc: Auditori COEC – Travessera de Gràcia, 93-95
Places: Aforament limitat a 337 persones (exclusiu Col·legiats COEC) per sessió. Accés gratuït amb reserva prèvia de plaça mitjançant inscripció.

El pròxim 25 de maig es començaran a aplicar les noves obligacions sobre protecció de dades que recull el REGLAMENT (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques en allò que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades.

Què hauré de fer a partir d’aquesta data per seguir respectant la privacitat dels meus pacients?

Com he d’afrontar documentalment aquest canvi normatiu a la meva consulta?

A quines sancions m’enfronto si incompleixo?

Quina és la manera més efectiva i ràpida de complir amb les noves normes?

Aquestes són algunes de les preguntes que resoldrem en aquesta conferència. Coneixeràs què has de fer per a que el teu negoci pugui continuar al temps que segueixes respectant la privacitat dels teus pacients.

Formulari d’Inscripció


PONENT

Alberto Cuesta és Soci-Director del despatx URECA-Legal. Advocat amb més de 10 anys d’experiència. Expert en implementar noves regulacions relacionades amb les TIC i la Propietat Intel·lectual.

Capacitat per auditar entorns tecnològics, reconegut per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) al accedir al Registre AULETEC acreditant la seva experiència professional.

Professor a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) sobre protecció de dades, e-commerce, videojocs i propietat intel·lectual.

Professor del Instituto Superior de Derecho y Empresa (ISDE) en l’àrea de Dret TIC/Propietat Intel·lectual i Industrial.

Vocal de la secció de Dret Tecnològic de l’ICAB. Membre de la Asociación Profesional Española de Privacidad (APEP) i del Observatorio Iberoamericano de Protección de Datos (OIPRODAT).