Cicle de Cinema – DOS SEMANAS EN OTRA CIUDAD

L’Agrupació de Jubilats de MC et recorda que el dijous 21 de juny de 2018, a les 17.00 hores, es projectarà Dos semanas en otra ciudad, la segona i última pel·lícula del mini cicle de cinema Cine, cine, cine, a la sala d’actes del Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC)Travessera de Gràcia, 93.

Com sempre, la presentació anirà a càrrec de Gabriel Pou, que al final de la projecció atendrà i gestionarà les preguntes, suggerències, comentaris i silencis dels espectadors.

Dijous 21 de juny de 2018, a les 17.00h
DOS SEMANAS EN OTRA CIUDAD
(MGM  1962)

Dirigida per Vincente Minnelli
Intèrprets: Kirk Douglas, Edward G. Robinson, Cyd Charisse, Daliah Lavi, George Hamilton i Rossana Schiaffino
Durada: 107 minuts
Sinopsi: Un gran actor del Hollywood clàssic, ingressat en un centre psiquiàtric, rep la trucada d’un productor amic seu per rodar una pel·lícula en els estudis de Cinecittà (Roma). La decadència del Hollywood clàssic i les coproduccions amb Europa, vistes amb l’amargor i el mestratge de Minnelli.

Entrada lliure. Anima’t i comparteix aquest esdeveniment amb qui vulguis. Tot el que recollim (l’aportació és voluntària) es destinarà a l’Associació Ajudam.

L’Associació Ajudam és una entitat d’utilitat pública amb la missió de millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen deteriorament cognitiu lleu, així com la dels seus cuidadors.

Per a més informació, consulta el web de l’Agrupació de Jubilats de MC o truca al telèfon 93 265 11 77 i parla amb la secretària, Núria Riera.