CINEMA: “LA CONDESA DESCALZA” – CICLE UN AMERICÀ A ROMA (II)

Quan:
13 de juny de 2019 @ 17:00 – 19:30
2019-06-13T17:00:00+02:00
2019-06-13T19:30:00+02:00
On:
COEC
Travessera de Gràcia
93 - 08006 Barcelona
Preu:
Gratuït

La Comissió de Jubilats del COEC i l’Agrupació de Jubilats de MC et conviden a assistir a les sessions del 8è cicle de cinema que porta per títol Un americà a Roma (II), que tindrà lloc a la sala d’actes del Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC), Travessera de Gràcia, 93.

Com sempre, la presentació anirà a càrrec de Gabriel Pou que, en aquesta ocasió, intentarà exercir de guia en aquest recorregut per la ciutat eterna i resoldre els dubtes turístics cinematogràfics que puguin sorgir.

La pel·lícula que projectarem avui és:

LA CONDESA DESCALZA
(United Artists, 1954)

Dirigida per Joseph L. Mankiewicz
Intèrprets: Humphrey Bogart, Ava Gardner, Edmond O’Brien i Rosanno Brazzi
Durada: 128 minuts
Sinopsi: Harry Dawes, director de cinema, assisteix a Itàlia al funeral de la comtessa Torlato-Favrini. Durant la cerimònia, recordarà com Maria Vargas, així es deixa quan la va descobrir en un “tablao” flamenc de Madrid, arribà a ser una actriu famosa i, finalment, comtessa.

Cicle UN AMERICÀ A ROMA (II)

És de sobres coneguda l’atracció que el poble americà sent per Europa, i molt especialment per París i Roma. Presentem un cicle de pel·lícules produïdes als Estats Units, que reflecteixen les aventures i desventures de ciutadans americans a la ciutat de Roma. En aquest cas, es tracta de quatre comèdies intranscendents però que van marcar una època. No deixen de ser pel·lícules que, en part, semblen el fulletó d’una agència de viatges i, com a tal, farem un viatge a Roma. Buon viaggio!