Cicle de Cinema – Furia

L’Agrupació de Jubilats de MC et convida a assistir a les sessions del 2n cicle de cinema, que està dedicat als jutges, que tindran lloc a la sala d’actes del Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC), Travessera de Gràcia, 93, el darrer dijous de cada mes, a les 17.00 hores.

A cada sessió es projectarà una pel·lícula, precedida d’una presentació a càrrec de Gabriel Pou. Posteriorment a la projecció es donarà pas a un torn de preguntes o de comentaris, esperant que sorgeixi un debat enriquidor.


Cicle ESTIMADÍSSIMS JUTGES

El “cinema de judicis” sempre ha tingut una gran acceptació en el nostre entorn, essent-ne el protagonista principal l’advocat, que lluita per salvar un acusat gairebé sempre innocent. M’agradaria destacar la figura del jutge que, sense ser protagonista, ha donat un bon nombre de secundaris al llarg de la història del cinema amb interpretacions memorables, contrapunt essencial i imprescindible a la figura sempre admirada de l’advocat.

furiaDirigida per Fritz Lang
Intèrprets: Spencer Tracy i Sylvia Sidney
Durada: 94 minuts
Sinopsi: Història d’una venjança en què un home és empresonat per equivocació.

Entrada lliure. Anima’t i comparteix aquest esdeveniment amb qui vulguis. Tot el que recollim (l’aportació és voluntària) es destinarà a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

Per a més informació, consulta el web de l’Agrupació de Jubilats de MC o truca al telèfon 93 265 11 77 i parla amb la secretària, Núria Riera.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


(Obligatori)

Current ye@r *