CAT
CAS
 » Eleccions COEC 2017 » Resultats Eleccions 2017

Eleccions COEC 2017

Resultats Eleccions 2017

PROCLAMACIÓ DE RESULTATS DE LES ELECCIONS A LA JUNTA DE GOVERN DEL COEC

Us informem que, un cop tancat el procés de votació, els resultats de les eleccions als càrrec de la Junta de Govern del Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya han estat:

  • Candidatura “El nou COEC 2.0”: 1.759 vots
  • Candidatura “Un COEC fort”: 1.188 vots
  • Vots en blanc: 50 vots
  • Vots nuls: 0 vots

Les dades de participació han estat les següents: un total de 1.535 col·legiats han exercit el seu vot, dels quals, 1.410 votants ho han fet telemàticament i 125 de forma presencial. Sobre el total del cens de 5.550 col·legiats, ha votat un 27,65% de la col·legiació, de la qual, més d’un 91% ho ha fet de forma telemàtica.Recordar-vos que el vot dels col·legiats en exercici es comptabilitza per dos i el vot dels col·legiats sense exercici es comptabilitza com a un únic vot, segons estableix l’article 135.1 dels Estatus del COEC.

Es proclama per tant la victòria de la candidatura “El nou COEC 2.0” que ha estat la llista més votada en aquest procés electoral.

D’acord amb el que estableix l’article 136 dels Estatuts del COEC, la constitució de la Junta de Govern elegida i la presa de possessió dels seus càrrecs dels membres electes, es farà en un termini màxim de cinc dies des de la proclamació o, si s’escau, de la resolució per part de la Junta Electoral de les possibles reclamacions que es puguin plantejar.

ACTA NOTARIAL ELECCIONS COEC 2017: acta notarial eleccions

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
Cercador de Col·legiats
Cercador de Clíniques
Cercador de Societats Professionals
Àrea Privada Col·legial
Borsa de Treball
Clíniques -compra, venda, lloguer i traspàs- i Instrumental odontològic
Observatori de la Publicitat
Treballar a l'estranger - Guia DIP
Finestreta Única de Dentistes
Sol·licitud d'usuari RIDO